2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست

سلام ب همه دوستهای قشنگم

امیدوارم حال خودتون و اونایی ک نی نی دارن حال نی نی هاتون خوب باشه❤️

چندروز نیومدم دلم تنگ شد براتون

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارک باشه عزیزم😍 انشلله بسلامتی دنیا بیاد 😘برای ما هم دعا کن  میشه چه کارایی قبل و بعد انتق ...

انشالله بزودی روزی شما بشه عزیزم 

کار خاصی انجام ندادم والا فقط ۳ روز اول استراحت مطلق بودم از روز ۵ هم حموم رفتم و کم کم کارامو کردم . توالت فرنگی استفاده کردم. غذا های نفاخ نخوردم. گرمی هم نخوردم تقریبا . داروهامم سر تایم استفادع کردم . الانم همه ی کارامو میکنم فقط جارو. و کار سنگین نمیکنم

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
عزیزم من تجربه سزارین داشتم،الان قبل از مصرف استرادیول اصلا اثری از چسبندگی توی سونوگرافی واژینال نب ...

چ جالب نمیدونستم من.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره🤭 عجله ای داشتم کشو رو میگشتم شماره دکتروپیداکنم  😁 اخه تهرانه دکتره 🤪

ای بابا☺️ بازم دست گلت درد نکنه کلی تو زحمتت انداختم😂😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدات عزیزم مرسی واسه دعای قشنگت😍😍😍😘😘😘عکسش رو میزاری منم فردا میزنم ۵ روزه بودن نشون میده؟

عزيزم اگه جنین پنج روزه بوده روز ده بزن 

زودتر نزن 

همه شرایط یکسان ندارن و همین باعث میشه بیشتر استرس بگیرید 

انشالله نه ماهتو بسلامتی سپری کنی و نی نی رو بغل بگیری 

ممنون عزیزم انشالله  التماس دعا 

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
بله میشه دوست عزیز  الان مشکل کجاس؟؟

خوب ذخیره تخمکش زیر یک هستش هشت دهم هستش چطور میشه الان بیست و پنج تا فولیکول داره ؟ و اینکه سه ماه پیش هم سونو روز دوم پری دادش تو هر تخمدانی سه تا تخمک بودش . الانم تو چهارده پریودی فولی بالغ نداشت

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خوب ذخیره تخمکش زیر یک هستش هشت دهم هستش چطور میشه الان بیست و پنج تا فولیکول داره ؟ و اینکه سه ماه ...

خب خواست خدا بوده اثر داروها و... بوده 

دیگه شده خداروشکر کنید 

دنبال چرا و... نباشید 

بودن دوستانی که با ذخیره کم تا 16 تا فولیکول داشتن