2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
فقط میخوان هزینه های دولت رو کم کنند. یعنی انتظار دارن یه خانم باردار تا سونوی غربالگری اول ندونه بچ ...

واقعا مسخره اند. دکترم یه دکتر زنان معمولی هست. دکترهای ناباروری بعد مثبت شدن آزمایش دیگه کاری با بارداری  ندارند. حتی یه من گفتند مثبت شدم به هیچ عنوان سرمم رو تزریق نمیکنند همون دکتر زنان معمولی باید انجام بده. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اااااااای جااااااان دلم😍😍😍 خدارو هزاران بار شکر🤩 ان شاالله ب سلامتی تا آخر❤️

دوستان مهربون، از همه تون ممنونم به خاطر پیام هایی که دادید.

ان شااله خواسته شما با حکمت خدا یکی باشه و به آرزوهای قشنگتون برسید.

اینجا هم اگه بارداری طبیعی باشه فقط سه تا سونو تو کل بارداری انجام میدن  ولی برا ماها یک سونو ...

شما کدوم کشوری؟ میدونم این قانون رو گذاشتند که همه خانم ها حتی اونهایی که هیچ درآمدی ندارند بتونند حداقل سه بار سونو کنند‌.

اما واسه من کمی متفاوته. من سه بار سقط داشتم و بعدش مشکلات دیگه اضافه شد که دکتر گفت اصلا امکان طبیعی باردار شدن نیست. یه بار پانکچر کردم که کلا یه جنین تشکیل شد و انتقال منفی شد. بعد چندماه که دکتر اسرافیلی هم بهم گفت فقط میکرو جواب میده و شاید بشه با داروهای بیشتر، دو تا تخمک پانکچر کنند، داروهای پانکچر دوم رو خریدم که آخرین تلاشم رو بکنم. اما خدا روشکر، با کمال ناباروی، دو روز بعد خرید داروها بیبی چکم مثبت شد.

باید بلافاصله اینترالیپید میزدم، دکتر  قبول نکرد سونو کنه ولی اینترالیپید رو تزریق کردند. آخه چطور یه دکتر میتونه بدون تایید بارداری سرم رو شروع کنه؟!

بعدش باید هر دو هفته سرم تزریق کنم اخه مگه میشه بدون دیدن قلب و تایید بارداری سالم سرم رو تزریق کرد اون هم هر دو هفته؟!

به قول دکتر، من اولین بیماری هستم که با این شرایط توی مطب دارند. ازطرفی آمپول پروژسترون، دو تا متفورمین، تیروکسین، آسپرین دارم که از دیروز آهن اضافه شده چون تستم کمبود آهن نشون داده. خوب مگه میشه سونو نکرد و بیخیال بود؟!

والا من از دستشون خل شدم🙈

شما کدوم کشوری؟ میدونم این قانون رو گذاشتند که همه خانم ها حتی اونهایی که هیچ درآمدی ندارند بتونند ح ...

حق داری گاهی واقعا اعصاب خوردکنن 

من دانمارکم اینجا سیستم درمانشون خیلی خوبه من تو این مدت راضی بودم کلا هم رایگانه غیر از دندان پزشکی که تا ۲۱ سال رایگان 

سلام دوستان منم میخام کسایی دوقلو باردارن اینو بخونن که دچار مشکل من نشن من دوقلو باردار شدم همه جی ...

سلام به همگی من خیلی زمان نبودم ویاد این گروه افتادم 

این پیام من بود سه سال پیش تقریبا 

ولی باز رفتم تلاش کردم وخداروشکر تونستم موفق بشم الان پسرم یکساله شده امیدوارم همه شما به خاستتون برسید .

خدا برایم کافی است
@رادیس۱۲   عزیزم امروز قرار بود از بدی چی شد ی خبر از خودت بده

سلام عزیزم .مرسی از اینکه به یادم بودین این چند وقت خیلی درد داشتم  دیروز کمی دردم بهتر شد .نتیجه آزمایشم هم‌متاسفانه بازم منفی شد 😔😔 حال روحی و جسمی مساعدی ندارم 🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم خوبی؟ بیا خبری از خودت بده

سلام عزیزم .این چند روز خیلی درد داشتم و حال مساعدی نداشتم از دیروز کمی بهتر هستم و نتیجه آزمایشم هم منفی شدبازم 😔😔 ظاهرا قسمتم مادر شدن نیست مرسی که به یادم بودین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
@رادیس۱۲   عزیزم ان شالله که مثبت شدی و داری لذتش رو میبری و از خوشحالیه که اینجا نیومدی نگرا ...

🌷😍 قربون محبتتون 😍🌷 ممنون از اینکه نگران و به یادم‌بودی .قسمتم اینار هم مادر شدن نبود 

@رادیس۱۲ ‍  عزیزم خوبی ؟ چه خبرا ؟ آزمایش دادی ؟

سلام عزیزم 

بازم منفی شدم 😔😔 

🌷😍 قربون محبتتون 😍🌷 ممنون از اینکه نگران و به یادم‌بودی .قسمتم اینار هم مادر شدن نبود 

خیلی ناراحت شدم اینجور وقتا ادم نمیدونه چی بگه چون هیچ چیزی ادم رو اروم نمیکنه فقط برات ارامش میخوام و صبوری تا بتونی نگتو این راه سخت کم نیاری و قوی ادامه بدی 

😔😔😔 واقعا نمیدونم چی بگم بهت عزیزدلم همش امیدوار بودم که بیای و خوشحالمون کنی ... انشالله که بهترین ها نصیب قلب مهربونت بشه🥲

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍