2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
هفت هفته برو برایه سونو قلب

مممنون عزیزم انشالله 

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون مامان سوفی عزیز. ان شااله به زودی یه بارداری سالم نصیب خودت بشه و دلت شاد بشه. آره،  دکت ...

ای جونم مبارکت باشه عزیزم انشاالله بخوبی پیش بره برات همه چی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام فاطمه جان. خدا رو شکر اره. اولش فقط سرمم رو زد و قبول نکرد سونو کنه، ولی دکتر خوبیه وقتی گفتم ب ...

ای جانم😍😍😍😍😍 قربون قلب فسقلیش😘😘 الهی سالم و سلامت بغلش کنی خداروشکر عزیزم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
تازه اول خرجاس بیمه تکمیلی هم اگه میتونی بکن خرجای سونو وازمایش و بده 

والا همین بیمه رو هم به زور میریزیم😅 خدا به دادمون برسه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام فاطمه جان. خدا رو شکر اره. اولش فقط سرمم رو زد و قبول نکرد سونو کنه، ولی دکتر خوبیه وقتی گفتم ب ...

سلام عزیزم

مبارکت باشه 

خیلی خوشحال شدم

ان شاء الله همه چی خوب پیش بره و به سلامتی بغلش کنی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام روزتون بخیر خانمای گل من امروز روز ۱۱ انتقالم . حساب کردم میشه ۴ هفته ام کی باید رفت سونو قلب ...

سلام دوست خوبم 

مبارک گلم 

اول آزمایش بتا بدید حتما 

و حدود هفت هفته برید برای سونو قلبه استرس نداشته باشید 

سلام جونم انشاالله که بخوبی پیش بره برات گلم فکر کنم ۱۴۹۰،بود اگه اشتباه نکنم بعد هم برا پاپ اسمیر ه ...

ممنونم عزیزم. اره گف از ۲۰ ام پریود روزی دوتا شروع کنم. احتمالا ب خاطر تنظیم پریوده نمیدونم. ولی پریودای منم منظمه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره والا فاطمه از دکترا بیشتر تخصص داریم انشاالله که عزیزم بهترین ها برات پیش بیاد جونم انشاالله راس ...

ممنووونم عزیزم. اینجوری ک فهمیدم مث جهاده پانکچر و انتقال اینا . ولی ویزیت و سونو تقریبا ی ۵۰ تومنی بیشتر از جهاده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱