2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم بچه ها از جواباتون❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
واییی دوستان تورو خدا ناشکری نکنید خوبه دغدغه ی ما شده بچه زنه تاپیک زده میگه من با بچه هام تو هال خ ...

مر ده شور شوهرش رو ببرن انشالله 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خدا حفظش کنه الهی چند وفتشه الان؟

مرسی عزیزم خدا نگه دار گل دخترتو ۳ ماه و ۲۲ روزشه عزیزم

سارا جان دخترت لثه هاش میخاره؟  

از کجا بفهمم لثه های پسرم میخاره یانه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
یکی از عزیزان بود برای زردی کوچولوش یه چیزی داده بود کسی یادش هست کدوم‌ عزیز بودن یا چی بودن دادن به ...

سلام عزیزم قدم گل دخترت مبارک باشه 

برا زردی قطره بیلی ناستر خیلی خوبه بگیر هر هشت ساعت بهش بده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

سلام دوستان خواهشا جواب بدید من روز ۱۰ انتقال بیبی گذاشتم منفی بود البته بیبی ماه قبل  از جلدش خارج شده بود ،ولی امید داشتم  امروز روز ۱۲انتقالم بود از سر شب درد پریویدارم بنظرتون دارم پریود میشم؟

خداوندا خودت گفتی که در قلب شکسته خانه داری _شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن
سلام‌به همه دوستان عزیزم با دعای شما عزیزان ما مرخص شدیم😘😘😘😘 ممنونم از تک‌ تک شما عزیزان که این ...

الحمدلله. هزاران بار شکر❤😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشالله ۴ روز دیگه نه اصلا نزدم فقط پروژسترون  و آنوکساپارین دعا کن برام❤🥺

جنینت بلاست بوده روز ده بی بی مثبت شده ؟ به امید خدا به حق این اربعین حسینی مثبت باشی همه منتظرا هم همینطور😍😍

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉