2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
مممنونم عزیزم.ولی نه دیگه بوسیدم گذاشتم کنار بچه ها میدونن شرایط جسمی دیگه نمی‌کشه. اگر خدا خواست ...

خیلی خیلی متاسفم 😔 تا الان هم خیلی ازخودگذشتگی کردی با این شرایط ادامه دادی. امیدوارم بهترینها برات اتفاق بیفته

جنین داری؟ مشکل اولیه تون تخمک بود یا اسپرم؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاممممم من امروز روز نهم انتقالمه... یه دونه بلاست انتقال دادم  صبح بی بی چک زدم عکسشو ببینی ...

ایشالا که واقعی هست کی میری ازمایش ‌. عزیزم امپول اچ سی جی که نزدی؟؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

خانما من سری قبلی که انتقال داشتم چند تا امپول اچ سی جی هم داشتم هر سری پشت هم یه روز درمیون بی بی زدم هاله و پررنگ بود بعد چند روز زدم بی بی چک خارجی هم گرفتم دوتا دقیقا منفی بودن ازمایش هم دادم ۵ بود دیگه نمیدونم اثر امپول بوده یا گرفته بعد بتا اومده پایین هنوزم میگم نکنه اون ۵ بالا میرفته چون من داروهام رو قط کردم ازمایش دوم هم ندادم 😢😢😢

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ایشالا که واقعی هست کی میری ازمایش ‌. عزیزم امپول اچ سی جی که نزدی؟؟

انشالله ۴ روز دیگه

نه اصلا نزدم فقط پروژسترون  و آنوکساپارین

دعا کن برام❤🥺

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
انشالله ۴ روز دیگه نه اصلا نزدم فقط پروژسترون  و آنوکساپارین دعا کن برام❤🥺

درسته عزیزم مطمعن باش من الان ندارم عکس بی بی روز ششمم رو وگرنه برات میفرستادم ببینی دقیقا مثل مال تو بود که حتی همسرم میگفت توهم زدی ولی از فرداش هرروز پررنگ تر شد

درسته عزیزم مطمعن باش من الان ندارم عکس بی بی روز ششمم رو وگرنه برات میفرستادم ببینی دقیقا مثل مال ت ...

فدات شم قربون دهنت

از دل درد هم دار میمیرم دل پیچه شدید دارم . دو بارم لک بینی قهوه ای دیدم ... انشالله چند روز دیگه میرم آزمایش دیگع خیالم راحته راحت میشه💫🥺

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
دوستان مرکز ابن سینا و روىان زیر نظر بیمه تامین اجتماعى هست ؟

ابن سینا قراره تو ماه های آینده تمام صفر تا صد تحت پوشش قرار بده ولی الان فعلا آزمایش و دارو تحت پوششه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍