2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
تیتر بتا دادم ۱۱۰۰بود ❤️😘 اینکه جنین‌ چندوقتشه

خداروشکر 🥰 من هنوز به اون مرحله نرسیدم باید از بقیه بپرسی عزیزم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم دلم براتون تنگ شده بود 😘😘❤️❤️چند وقتی بود میخواستم بیام اما وقت نمیکردم ایشالا به ...

سلام عزیزم خوبی  . مبارک باشه عزیزم. فرشته خانم کوچولو خوبه؟ خدا را شکر خیلی از بچه ها مثبت شدن بعضیا هم هنوز در لیست انتظارن . موقع شیر دهی لطفا برامون دعا کن عزیزم.

سلام عزیزم آزمایشت خوبه فقط هموگلبین بالاست مگه غلظت خون داری ؟ حالا باز بچه ها میان نظر میدن نگران ...

ممنون از جوابت برای همسرمه ب نظرتون ربطی به مکملایی که میخورن داره ؟نگران کننده نیست؟گوگل زدم یه چرت و پرتایی نوشت ترسیدم

من جنین ۵ روزه انتقال دادم الانم ۳ روزه از انتقالم گذشته شنیدم بعد انتقال تا ۳ .۴ روز لانه گزینی میکنن اگه نشه دیگه تموم . من هیچ علاعمی ندارم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ممنون از جوابت برای همسرمه ب نظرتون ربطی به مکملایی که میخورن داره ؟نگران کننده نیست؟گوگل زدم یه چرت ...

اینترنت خیلی وقتا چرت مینویسه بنظرم به خاطر اینکه خیالتون راحت باشه ببرین نشون پزشک داخلی بدین. ولی نگران کننده نیست عزیزم آزمایششون خوبه آقایون به خاطر اینکه پری نمیشن   معمولا هموگلوبین بالایی دارن.برای اینکه خیالتون راحت بشه حتما نشون پزشک بدین عزیزم . 

بچهوها کسی قرص مجسترول استات مصرف کرده چهل میلی، بعد هیسترو که نمونه رو دادن پاتولوزی گفتن سلولهای ب ...

از عوارض این دارو همین چیزهایی هست که گفتی، حتما سر وقت بخور و دستورات پزشک رو رعایت کن. هیچکس اینجا نمیتونه بهت بگه کم یا زیادش کنی چون خیلی داروی تخصصی هست. فقط از دکترت بپرس یا با یه دکتر دیگه زنان مشورت کن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من جنین ۵ روزه انتقال دادم الانم ۳ روزه از انتقالم گذشته شنیدم بعد انتقال تا ۳ .۴ روز لانه گزینی میک ...

بله درست نوشتی که معمولا 3.4 روز لانه گزینی میکنه . اما در مورد علائم . نباید دنبال علائم باشی چون اگه علامتی هم باشه عوارض داروهاست وگرنه علائم بارداری بعداز هفت هفته فکر کنم بچه ها گفتن شروع میشه عزیزم . ان شالله که مثبت میشی و با بتای عالی خوشحالمون میکنی .