2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست

سلام بچها توروخدا جواب سوال منو بدین تاپیک میزنم کسی جواب نمیده

من پنجشنبه ی همین هفته به امید خدا انتقال دارم 

میشه ۲۰ سیکلم دیر نیست به نظرتون؟

ضخامت رحمم ۸/۹ خوبه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله جونم من به جاریمم گفتم اونم یه ش و ر ت و رکابی گرفت🤩🤩🤩برا اینکه نی نی دار بشه منم یه جور ...

ان شاالله همه به آرزوهای قشنگشون برسن 

منم ۲تاشلوار گرفتم  

فدای مهر و محبتت عزیزم

ماهک جان منم با اینکه ان تیم نرمال بود همه چیش و سنمم ۳۰ ساله بهم گفتن بهتره سلفری بدی ولی من الان ۱۳ هفتم شما هفتتون بالاتره این همون آزمایشه که من دادم ؟ 

بهم گفتن ۱۰ روز دیگه جوابش میاد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام بچها توروخدا جواب سوال منو بدین تاپیک میزنم کسی جواب نمیده من پنجشنبه ی همین هفته به امید خدا ...

سلام عزیزم به سلامتی و مبارکی ان شاالله 🤲

نه دیر نیست بسته به شرایط رحم و سن جنین روزش رو تعیین میکنن، ضخامتتون هم عالیه، ان شاالله که حتما مثبت میشی 😍🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
انشاالله جونم من به جاریمم گفتم اونم یه ش و ر ت و رکابی گرفت🤩🤩🤩برا اینکه نی نی دار بشه منم یه جور ...

ان شاالله همه به آرزوهای قشنگشون برسن 

منم ۲تاشلوار گرفتم  

این چه حرفیه امیدت به خدا باشه تو دیگه چرا این حرفو میزنی چقد تو همین گروه بودن بدون هیچ علائمی مثبت ...

😍😍 میدونم عزیز دلم 😔😔 آدمیزاده دیگه اخراش ناامیدی بهش غلبه میکنه آخه دقیقا مثل دوسری قبلی که منفی شدم هیچ علامتی ندارم ان دوسری هم نداشتم اینسری هم ندارم. دیگه تو خونه ادم میشینه فکر و خیال میکنه هر چقدر هم تلاش کنه بلاخره از گوشه ذهنش رد میشه متاسفانه 🙈😔 حالا بازم توکل بخدا 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
😍😍 میدونم عزیز دلم 😔😔 آدمیزاده دیگه اخراش ناامیدی بهش غلبه میکنه آخه دقیقا مثل دوسری قبلی که منف ...

درسته من به تو دلداری میدم ولی خودم هنوز هیچی نشده هزارجور استرس دارم روزی صدبار ناامید میشم و میگم همین اول کار همه چی رو ول کنم بهت حق میدم ولی خب اینم از قسمت و تقدیر ماست و باید صبور باشیم و امیدوار جز این کاری نمیتونیم بکنیم 🥺 برات دعا میکنم الهی که خدا نگا به دل مهربونت کنه ی فرزند سالم و صالح نصیبت بشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام بچها توروخدا جواب سوال منو بدین تاپیک میزنم کسی جواب نمیده من پنجشنبه ی همین هفته به امید خدا ...

عزیزم به امید خدا انتقال بده ایشالا که مثبت میشی،فقط استرسو از خودت دور کن،منم روز 23 انتقال دادم و مثبت شدم،ضخامتت هم خوبه نگران نباش❤️

😍😍 میدونم عزیز دلم 😔😔 آدمیزاده دیگه اخراش ناامیدی بهش غلبه میکنه آخه دقیقا مثل دوسری قبلی که منف ...

عزیزم منم دفعه سوم هیچ علامت خاصی نداشتم. نه سینه درد نه پادرد نه هیچی. یکم سوزش کلیه داشتم دو سه روز آخر که اونم الان بعضی وقتها دارم! یعنی فکر نکنم هیچ ربطی به بارداری داشت. کلا هم انقدر ناامید بودم که علایمم رو زیاد چک نمی کردم دیگه. بنظرم این فکر و خیال علامت نداشتن یا داشتن رو بگذار کنار و منطقی به احتمال باروریت به اون اندازه ای که هست امیدوار باش. اینجوری راحتتر می گذرونی این روزهای باقیمانده رو و وقتی به امید خدا مثبت شدی کلی سوپرایز میشی.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم یعنی چی که یکیش مشکل داره،اگه عددان تی بالابوده که واسه خیلیاپیش اومده وآمینوانجام دادن و ...

سلام گلم دیروز ک سونو کرد گفت یکیشون خوبه یکیش ان تیش بالاس کلا منو ترسوند