2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
ای بابا اخه مامان انقد غمگین خداروشکر کن مثبت شدی بقیه کارا هم جور میشه انقد سخت نگیر نهایتش اینه که ...

خیلی خوشحال بودم خیلی

ولی مادرشوهرم‌شک‌کرده

نمیخوام‌تا انومالی بفهمن

دلم‌دل دل میکنه واسه مادر شدن❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوشحال بودم خیلی ولی مادرشوهرم‌شک‌کرده نمیخوام‌تا انومالی بفهمن

حتما دلیلی واسه این کارت داری ولی هیچی مهم تر سلامتی خودت و نی نی نیست انشالله که همه چی عالی برات سپری بشه عزیزم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
آزمایشگاه ب همسرم گفته سونو ضرر داره دیگه نره نمیدونم چ کار کنم

واقعا از یکبار اضافه تر چیزی نمیشه، خیلیها هر هفته میرن سونو

بری مطمئن میشی که سونو قبلی بیخود نگفته باشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اگه بیمارستان داره از خودشون بگیر ۳ تا ۴ میلیون هست. اگه دیگه استفاده نمیشه دستی بگیر. 

سلام

من رفتم بیمارستان

یه اشنایی قسمت نوزادان منو سپرد

رفتم از شیردوش برقی استفاده کردم

خیلی خوب شیرمو بدون درد دوشید

کاش زودتر میرفتم

دو روز بود میترسیدم شیر جمع بشه و رگ بشه و باعث عفونت و تب و فاسد شدن شیر بشه

چون خواهرم بدجور منو ترسونده بود.

😉

عزیزم مشگلات شیردهی فقط برای منه یا برای همه هست؟ خیلی هورمونام بهم ریخته بعد زایمان بهم ریختگی خی ...

عزیزم من به دخترم اصلا شیر ندادم واسه همین اطلاعی ندارم شرمنده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چطور متوجه شدی شعله ور شده؟ ازمایش دادی؟  نه من خود اینمیم فقط تو ازمایشام بود.علایم بالینی اص ...

خداروهزارمرتبه شکر مال شما پس مثل من نیست. من از قبل به یکی از مشتقات بیماریهای دسته روماتولوژی مبتلا بودم که با مصرف قرص به مدت دوسال خاموش شده بود و الان دوباره به اصطلاح بیدار شده و این برام جالب و تعجب برانگیز شده که چی جوریه با خوردن دارو بازم بیدار شده مگه نباید کنترل میشد .از این جهت منطورم بود .حوصله ویزیت دکترم هم ندارم برم علتش رو بپرسم .ان شاالله این مدت باقیمانده بارداری رو هم به سلامتی بگدرونی و دختر نازت رو بغل کنی 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من الان ۱۷هفته وچندروزم ولی تکوناشونو وحس نکردم.😔

عزیزم ۲۰ به بعد حس میکنی

من ۲۳ حس کردم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
شما آزمایش ندادید؟بهتر شدی؟ برات صلوت نذر میکنم انشالله که مثبت بشی 

مریی از محبتتون 😍😍 آزمایش پنجشنبه میدم هرچند ناامیدم کاملا ..چون ذره ای علامت ندارم . نه هنوز بهتر نشدم 😔 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام گلم ممنون رفتم سونو یکیش مشکل داره متاسفانه گفتن آمینو رو پیشنهاد میکنیم استرسم الکی نبود

سلام عزیزم یعنی چی که یکیش مشکل داره،اگه عددان تی بالابوده که واسه خیلیاپیش اومده وآمینوانجام دادن ومشکلی نبوده انشاءالله که واسه شماهم به خیرمیگذره عزیزم

مریی از محبتتون 😍😍 آزمایش پنجشنبه میدم هرچند ناامیدم کاملا ..چون ذره ای علامت ندارم . نه هنوز بهتر ...

این چه حرفیه امیدت به خدا باشه تو دیگه چرا این حرفو میزنی چقد تو همین گروه بودن بدون هیچ علائمی مثبت شدن انشالله که تو هم مثبت میشی عزیزم اصلا فکر بد نکن خدابزرگه اگه بخواد هیچ کاری براش نداره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام بچه ها من باز رفتم دکتر الان دکتر میگه دور تا دور بچه رو خون گرفته کارای عادیتو بکن اگه قراره س ...

سلام عزیزم به نظرمن به حرف دکترت نکن وبازم استراحت مطلق باش وداروهاتواستفاده کن،حتما که نبایددفع بشه خیلی ازمواردجذب میشه،جنین که بزرگ تربشه وجاش سفت تربشه انشاءالله میمونه برات