2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045221 بازدید | 684438 پست
بچه ها کسی از بیمارستان نیکان غرب خبر نداره میگن اونم عالیه با دکتر مهرنوش امیری ولی فک کنم هزینه ها ...

گلم شهرستان به خوبى پىگىر شدى ؟ خیلى اوقات باردارى با وجود متخصصین شهرستان هم حل میشن.  چند سالت هست عزیزم ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دشمنت شرمنده مرسی بابت جواب دادنت انشالله خیر نصیب همه مون بشه

سلام من پارسال با هزینه ها و ویزیت حساب کردم بیست تومن امسال حتما سی تومن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
وایییی دل من رفت برا پسرت منم الان دارم میرم بخرم چی بخرم پروانه دخمل دوست دارم برا خونه دار شدن چی ...

برائه گل دخترت یا اسباب بازی دخترونه بگیر یا لباس گل من گلی برایه خونه هم میتونی یه تابلوی کوچیک نیت کنی آویزونش کنی یا یه جا کلیدی هر چی مربوط به خونه باشه یا یه جه سوئدی بگی کلیدای خونمو بهش وصل میکنم خدا کنه هممون به مرادمان برسیم من خیلیم نظر کردم اگه بشه هر سال تو همین روزی نظرمو ادا کنم 

منم شنیدم خیلیا اطرافم میگن جواب گرفتن راستش منم امسال امتحان کردم ببینم میشه ظرف نمی‌کنیم که 

بسیار عالى . اتفاقا این کار در اصل از قانون جذب استفاده مى کنیم، وقتى شرایط رو فراهم کنىد ان شاءالله جهان و کائنات هم در تلاش هست که همه ما رو به رویا هامون برساند دوست خوبم

داپلر یعنی چی؟ هزینه های کلی شون رو اطلاع نداری ؟خودت ابن سینا میری؟

من دوبار ابن سینا رفتم متاسفانه نتیجه نگرفتم این بار مام میرم تخمک کشی ۱۴ هزینه ی دارو اینا برایه هر فرد متفاوته زنگ بزن بزن میگن تقویتی اینام روشه

داپلر یعنی چی؟ هزینه های کلی شون رو اطلاع نداری ؟خودت ابن سینا میری؟

داپلر میگن دقیق تره والله منم نمیدونم ولی میگن هم تو زخامتت هم خونرسانی داپلر بهتره اونجا سنو معمولی نمیکنن البته اونجور که من شنیدم منم هنوز نرفتم خودتم تحقیق بکن راجبش 

سلام دوستان من امروز سونو ان تی دارم نمیدونم چرا یهو از صبح استرس گرفتم 

سلام عزیزم طبیعیه،منم روزی که میخواستم برم تاصبحش خوابم نبردوبیداربودم،انشاءالله که میری نینی هاروصحیح وسالم میبینی وکلی خوشحال میشی،بعدش میای اینجاواسمون تعریف میکنی

هزینه دارو هم نوشته حداکثر ۵ تومن برای من دو تومن شد با بیمه تامین اجتماعی

چه خوب بیمه تامین اجتماعى رو هم در نظر مى گیرند؟ عزیزم براى من آمپول النوا گرفتم آزاد حسابش کرد داروخانه ۸ تومن برق از سرم پرىده و واقعا داغ کردم

من دوبار ابن سینا رفتم متاسفانه نتیجه نگرفتم این بار مام میرم تخمک کشی ۱۴ هزینه ی دارو اینا برایه هر ...

به نظرت به خاطر دکترا بود یا مشکل خاصی بود که نشد؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍