2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045221 بازدید | 684438 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اسفند دود کنی پولی برایه صدقه بزار وهر مرادی داری برو برا ش خرید کن من رفتم یه ماشین گرفتم پسر ...

وایییی دل من رفت برا پسرت منم الان دارم میرم بخرم چی بخرم پروانه دخمل دوست دارم برا خونه دار شدن چی بخرم راستی بگم یه جاریم ناراحت نشه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیز دلم منم اهل تبریز هستم و از هزینه های خبر ندارم باز دوستانه که رفتن حتما خبر بگیر انشاالله که خ ...

دشمنت شرمنده مرسی بابت جواب دادنت انشالله خیر نصیب همه مون بشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
دشمنت شرمنده مرسی بابت جواب دادنت انشالله خیر نصیب همه مون بشه

انشاالله گلم ممنون از دعای قشنگت قشنگم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من نمیدونم اسمشو یادم نیست ولی خدایییی جنین شناسی خوب بود چون جنینامونو داغون نکرد و هزینش نسبت به م ...

داپلر یعنی چی؟ هزینه های کلی شون رو اطلاع نداری ؟خودت ابن سینا میری؟

عزیزم اسفند دود کنی پولی برایه صدقه بزار وهر مرادی داری برو برا ش خرید کن من رفتم یه ماشین گرفتم پسر ...

عزیزم ماشین هم عالیه   اسباب بازى ها گرون شدن و هر چه زودتر باید خرید کنید فقط جنس خوب بگىرىد   

فدات شم انشاالله ب حق شش ماهه امام حسین ب زودی خبر بارداریتو بذاری اینجا 

قربوووونت برم عزیزم😍❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها کسی از بیمارستان نیکان غرب خبر نداره میگن اونم عالیه با دکتر مهرنوش امیری ولی فک کنم هزینه هاش خیلی بالاس😔