2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شمام ال دی خوردی قبل سیکل پانچکر

تو سیکل اول اره ولی این دفعه ب اصرار خودم نخوردم. ال دی خیلی اذیتم میکرد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
هر روز ستروناکس می زدم نمی دونم چرا کم شدن 

عه هر روز؟ پس چرا ازاد شدن😔 برا من فقط دو روز و یه روز قبل عمل بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام .

خانما من امپول دیفرلین بعد از عمل اندومتریوز زدم هنوز اثرش از بین نمیره .گر گرفتگی دارم .انگار که یائسته شدم تو ۲۷ سالگی .

۱۵ تاhmg زدم هیچ تخمکی نشد .دوباره میخوام شروع کنم .به نظرتون چی کار کنم این حالت از بین بره .هنوز پ ریود هم نشدم 

سلام . خانما من امپول دیفرلین بعد از عمل اندومتریوز زدم هنوز اثرش از بین نمیره .گر گرفتگی دارم .انگ ...

من بعد از تخمک کشی ،همون روز دیفرلین زدم .چند روزه دیفرلین زدی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
اخه میگن باعث میشه تخمک یک دست رشد کنه نمیدونم صحت داره یانه

در مورد من ک صدق نمیکرد. تو اولی ک ال دی خوردم تو سونو ۷ تا فولیکول بود ک دوتاش سایزشون بزرگتر از بقیه بود ۱۸ و ۱۹ و اون یکیا ۸ و ۱۰ و... ک تو عمل ۵ تا کشیده بودن.

تو دومی هم ک نخورده بودم کلا ۶ تا فولیکول داشتم ک ۲ تاش قبل عمل ازاد سده بود و دو تا فقط تخمک کشیدن

من بعد از تخمک کشی ،همون روز دیفرلین زدم .چند روزه دیفرلین زدی ؟

من سه تا امپول دیفرلین زدم هر ماه یکی  .۱۵ روز بعد از اخرین دیفرلین پنج روز hmg زدم .که جواب نگرفتم ۱۰مرداد دیگه گفتن دوماه دیگه بیا

بخیه چسب ضد آب داره فردا قراره باز کنم بخیه جذبی زده خانم ها شکم بند بعد سزارین خریدم ق ...

عزیزم الان که نی نی دنیا اومده وقتی گن میپوشی لباسای قبلیت رو میتونی بپوشی؟ مثلا لباس پنج ماهگی رو میشه پوشید؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دقیقا تو شکمم بود اخر شب سکسه داشت الانم اون ساعت سکسه میکنه ولی دلم پیش همه بچه های منتظر اینجا م ...

چقدر جالب😍 مگه وقتی تو شکمه ماه های آخر سکسکه کردنش رو متوجه میشیم؟

حستو درک میکنم منم دلم میخاد هر روز یکی از بچه ها بیاد خبر بارداریشو بده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻