2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
چرا پاشدی رفتی دکتر با این حالی که داری؟؟؟؟؟ شرایطتت خیلی حساسه، هرچی تو راه بری و حرکت کنی اون خونر ...

باشه عزیزم چندتا دکتر فقط همینو گفتن که درمان نداره منم از ترس دکترای بیشتری رفتم که جواب یکی بود 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
باشه عزیزم چندتا دکتر فقط همینو گفتن که درمان نداره منم از ترس دکترای بیشتری رفتم که جواب یکی بود&nb ...

فقط امپول و شیاف و استراحت مطلق

ببین حجم هماتوم منم اولش۷۵درصد ساک بود(هفته۵) ولی مامانم اومد استراحتم مطلق شد ک کمکم دفع شد و هفته دهم تموم شد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خودم میگم انگار داره ولی بازم راضی ام به رضا خدا امروز روز۷ بلاست ۴روزه گذاشته بودم

خیلی زوده اونم برا روز هفت من روز هفت ی هاله داشت که شوهرم میگفت توهم زدی در همین حد مال تو تازه بی بی چکای ما دقیقه

فقط امپول و شیاف و استراحت مطلق ببین حجم هماتوم منم اولش۷۵درصد ساک بود(هفته۵) ولی مامانم اومد ...

خداروشکر عزیزم که دفع شده 

من فقط همین خونریزی کلافم کرده فعلا استراحت مطلقم انشاءالله برا منم دفع بشه بره پی کارش 

دوستان یه سوال شیاف پروژسترون مقعد بهتره گذاشتنش یا واژن؟

واژن اگه کسی لکه بینی یا خونریزی داره مقعد میذاره الته من از دکترم پرسیدم 

ان شاالله خیلی زود بهتر بشی 

ممنون جونم رفتم بهم شربت دیفین هیدرامین استامینوفن و آزیترومایسین و دو تا آمپول پیروکسیکام داد توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستم نشاسته وشیر فرنی درست کن.بخور بده.دم نوش آویشن.ویتامین نخور تاخوب بشی.سوپ آش تاس کباب غذا ...

ممنون چشم حتما 

انشاالله که به زودی خوب بشی گلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
امروز رفتم چند روزه استرس دارم سلفرى اشتباه گفته باشه دختره و امروزم ك رفتم ارايشگاه و اتليه🤣🤣 چو ...

سلفری اصلا اشتباه نمیشه از هر سونویی دقیقتره چون از طریق ژنها جنسیت رو بررسی میکنه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم تو که تازه آمپول hcg زدی، مثبت هم بشه درست نیست چون تاثیر آمپوله، تازه کامل هم زدی، نه نصفه و ...

امپول فقط تا پنج روز اثرش هست البته بدنا با هم متفاوته ولی میانگین همون پنج روزه 

ولی این دفعه ان شاالله به دکترت بگو با النوا شروع کنه سیکل رو برات شروع کنه فکر کنم برای ذخیره ات ای ...

النوا چیه عزیزم