2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
متاسفانه پنجشنبه خونریزی داشته بستریش کردن سرکلاژشم باز کردن و احتمالا هنوز بستریه ک اطلعی نداده🥺

آخی عزیزم الهی به حق شش ماهه امام حسین  فردا صبح بیاد و بگه حال خودش و نینیش عالیه 

من نمیدونستم  اگه قابل باشم براش صلوات میفرستم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم اونجا برای حرفای زیادشونه همینجا هستیم بخدا ی اسکرین ااگه بگیرم بفرستم میبینی چقدر چرت گف ...

خداروشکر‌پس‌همینجا‌بمونید و‌ سنگرو‌ حفظ‌ کنید این‌تاپیک‌ حرمت داره قدمت داره از سال ۹۴ هست😆

خداروشکر‌پس‌همینجا‌بمونید و‌ سنگرو‌ حفظ‌ کنید این‌تاپیک‌ حرمت داره قدمت داره از سال ۹۴ هست😆

🤣🤣

هستيم در خدمتتون

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آخی عزیزم الهی به حق شش ماهه امام حسین  فردا صبح بیاد و بگه حال خودش و نینیش عالیه  من نم ...

الهى آمين

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
منم براى اتليه رفتنم هرچى گشتم لباس خوبى نديدم تصميم داشتم بدم خياط بدوزه ك اينجا اشنا خيلط خوبم سر ...

ای جونم رفتی عکس گرفتی چه خوب مبارکتون باشه 

آره آتلیه برا بارداری هم لباس داره 

آتلیه های تهران لباساشون خیلی جدید و قشنگه. من قبلا پیجای اینستاشونو چک کردم

ولی اتلیه ها اصفهان لباساشون قشنگ نیس😬 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ای جونم رفتی عکس گرفتی چه خوب مبارکتون باشه  آره آتلیه برا بارداری هم لباس داره  آتلیه ه ...

نه هنوز نرفتم

ان شاالله چهارشنبه

اينم چنددست لباس داشت خوب بودن

منم تهران نيستم

سلامت باشی عزیزم😘😘ممنونم انشالله قسمت خودت هم بشه من برات ذوق کنم. واقعا آرزومه❤ اینکه منظورت این ...

ممنون از دعات مهربون  😘

توکل بر خدا تا ببینیم چی پیش میاد 

ای جااانم پس مامان گل پسر شدی 

حالا چرا به باباش نگفتی 😂

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
یه کم که چه عرض کنم زیادی خره ایفون 😂😂

عزیزم نی نی پلاس نصب کن. با اسم تابلو تک باشه ها

از پروف شات بگیر بزار اینجا تا پیدات کنیم

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
دیگه وقتی مثبت شه دو هفته بعد میرم سونو قلب همه چی چک میشه من اصلا وسواسای بچه های اینجا رو‌ندارم به ...

آره، به منم میگفتن که وقتی سقط میشه به احتمال خیلی زیاد مشکل داره و طبیعت حذفش میکنه

یا مثلا میگفتن ناراحت نباش که جنینهات بلاست نمیشن، اونها که بلاست نمیشن رو اگر سه روزه هم انتقال میدادیم یا منفی میشدی یا سقط میشدن، بعدا فهمیدم راست میگفتن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آره، به منم میگفتن که وقتی سقط میشه به احتمال خیلی زیاد مشکل داره و طبیعت حذفش میکنه یا مثلا میگفتن ...

منم شش سال قبل که پانکچر شدم ۱۹تا تخمک داشتم ولی فقط ۸تاش بلاست شد بقیه اش از بین رفت که ۳تاش رو همون سال سه بار انتقال دادم و انتقال سوم باردار شدم امسالم چهارمیشه اینی که انتقال دادم

راستی شما بارداری؟؟؟ تو چه مرحله ای هستی؟؟ ببخشید اگه دوست داری جواب بده

من فعلا دارم استراحت میکنم، سه تا سقط داشتم.

کلی جنین ایران دارم ولی نمیتونم الان برم. خیلی بهم سخت گذشت دفعه پیش

اینجا ۴ بار پانکچر کردم و دو تا جنین دارم که کیفیتشون خیلی خوب نیست

ببینیم خدا چی بخواد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️