2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
اره امشب میرم درمانگاه شبانه روزی همسرم عصر برگرده میرم ناشتا الان پا میشم میخورم دستت طلا

ان شاالله خیلی زود بهتر بشی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

الا جون تولدت مبارك عزيزم🌸🌸🌸

ان شاالله همونطور ك پارسال خواهرم براى من دعا كرد ك تولد امسالم ى جوجه تو بغلم باشه اما تو دلم بود منم برات دعا ميكنم ك سال ديگه روز تولدت جوجهو بغل گرفته باشى و شمع تولدتو فوت كنى(دقيقا من تو تولد ٣٧سالگى مادر شدم تو هم توى تولد ٣٧سالگى خدا اسم قشنگ مادر رو روت گذاشته)😍😍🥰🥰🌸🌸🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوس دارم پیاده روی برم.اما اینجا  و محیطمون هم یطوری هست که نمیشه تنهایی برم پیاده روی.تو خونه ...

ببين منم تنها نميتونستم برم اوايل ميرفتم با ماشين در باغ بانوان پارك ميكرد(البته همگانيه😂) بعد ميرفتم داخل پياده روى

ولى ماه اخر براى اينكه مجبور باشه هرروز ب بهانه امپولم يادكتر رفتن يا از سوپرى خريد كردن خودم رومجبور ميكردم ك راه بيفتم و برم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دخترا خوبین من دیروز خیلی بدنم عرق میکرد بیخودی اما تب اصلا نداشتم بعد کاره خونه کردم و امروز ص ...

سلام دوستم نشاسته وشیر فرنی درست کن.بخور بده.دم نوش آویشن.ویتامین نخور تاخوب بشی.سوپ آش تاس کباب غذا بخارپز.مایعات گرم.من یک هفته است درگیرم ولی چون انتقال دادم فقط دیفن واس ۵۰۰ دارم.شماهم دیفن قرقره کن بعدبخور هر۸ساعت.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ببين منم تنها نميتونستم برم اوايل ميرفتم با ماشين در باغ بانوان پارك ميكرد(البته همگانيه😂) بعد ميرف ...

وای منم ب خاطره امپول زدن کلی راه میرفتم یه بار برا خرید نخ یه بار نمیدونم نون کلی راه میرفتم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
الا جون تولدت مبارك عزيزم🌸🌸🌸 ان شاالله همونطور ك پارسال خواهرم براى من دعا كرد ك تولد امسالم ى ج ...

منم پارسال تولدم دعا کردم سال دیگه بچه بغل 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
تولدت هم مبارک باشه عزیز دلم  انشالله سال دیگه نی تی بغل جشن بگیری  مرکزت با توجه به شرا ...

ممنونم نسرین جان❤️ چشم ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دخترا خوبین من دیروز خیلی بدنم عرق میکرد بیخودی اما تب اصلا نداشتم بعد کاره خونه کردم و امروز ص ...

ان شاالله زودی خوب بشی عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میدونم چقد سخته هزینه ها ان شاالله بهترین دکتر رو خدا سر راهت قرار میده  برام عجیبه پارشال شاک ...

ممنووونم عزیزم. 

اره والا یادته . کن فیکون شدم کلا 😂

ببخشید من جواب میدم الگاتران دکترم به من داده بود تا ازاد نشن 

ممنون سمیه جان . اینو سما هر شب میزدی یا همونیه که دو روز قبل عمل میزنن؟

عزیزم تولدت مجددا مبارک امیدوارم که سال دیگه با بچه هات این روز رو جشن بگیری 😍 و تمام اذیتهایی که ش ...

ممنوونم عزیزم❤️❤️❤️

الا جون تولدت مبارك عزيزم🌸🌸🌸 ان شاالله همونطور ك پارسال خواهرم براى من دعا كرد ك تولد امسالم ى ج ...

ممنوووونم عزیزم❤️❤️❤️❤️😍😍

ممنون سمیه جان . اینو سما هر شب میزدی یا همونیه که دو روز قبل عمل میزنن؟

اونی که دوروز قبل از عمل زدم ستروتاید بود برای آزادسازی تخمک.. اینو فکر کنم از معاینه دوم یا سوم دقیق یادم نیست چند روز زدم یه چهار پنج روزی فکر کنم زده باشم  همراه با داروهای hmg میزدم .توی سری اول پانکچرم اینو داده بود.

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...