2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
دیروز رفتم تو ۳۶😰 توکل ب خدا. همون جهاد دانشگاهی تبریز. ان شاالله خدا فرج خیر برسونه به هممون. نمی ...

تولدت هم مبارک باشه عزیز دلم 

انشالله سال دیگه نی تی بغل جشن بگیری 

مرکزت با توجه به شرایط قبلی که من میدونم تغییر بده عزيزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

🌹 روز بیست و پنجم چله 🌹

چله به نیت تمامی خانمهای تاپیک بدین شرح:

💟 صد صلوات هدیه به نرجس خاتون و یک آیت الکرسی جهت سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) به نیابت از خانمهای منتظر برای سبز شدن دامنشون به اولاد سالم و صالح

💟 سوره حجرات هدیه به ۱۴ معصوم به نیابت از خانمهای باردار جهت سلامت و حفظ فرزندانشون

ان شاالله همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و باردارها به سلامت این دوران رو طی کنند و سلامت هم زایمان کنند و خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخیر باشید زیر سایه امام زمان و در کنار خانواده و عزیزانتون 🤲🌹⁦❤️⁩

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

سلام دخترا خوبین من دیروز خیلی بدنم عرق میکرد بیخودی اما تب اصلا نداشتم بعد کاره خونه کردم و امروز صبح بیدار شدم دیدم گلوم بد گرفته می‌خوام برم دکتر اما راهکار خونگی چیا بلدین که بگین استفاده کنم گلوم باز بشه خونه دارو زیاد دارم کدوما برا گلو بهتره؟؟

بعد من دو روزه ویتامین و اینا نخوردم کلا وقت نکردم چیزی نمیشه؟؟

ممنون میشم جواب بدین 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😥😥😥

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دخترا خوبین من دیروز خیلی بدنم عرق میکرد بیخودی اما تب اصلا نداشتم بعد کاره خونه کردم و امروز ص ...

تا میتونی دمنوش بخور ابجوش عسل و لیمو عالیه  قرص جوشان  عرق کردنت از پریودی هم میشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام دخترا خوبین من دیروز خیلی بدنم عرق میکرد بیخودی اما تب اصلا نداشتم بعد کاره خونه کردم و امروز ص ...

نه از ویتامین نخوردنت نمیشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩ 🌹 روز بیست و پنجم چله 🌹 چله به نیت تمامی خانمهای ت ...

سلام نسرین جان خوبی.ببخش من‌اعلام نکردم.اما هرروز به نیابت بچه های تایپک منتظر و باردار ها صلوات و آیت الکرسی و دعای حجرات رو میخونم.انشاالله که همگی حاجت روا بشیم🤲🤲

تهران یا جای دیگه رو متاسفانه نمیتونم بیام . از خیلی جهات سخته برامون و تقریبا ناممکن. ولی خودمم تم ...

میدونم چقد سخته هزینه ها ان شاالله بهترین دکتر رو خدا سر راهت قرار میده 

برام عجیبه پارشال شاکی بودی از اینکه اندومترت خیلی ضخیمه حالا امسال اینجوری شده و نازکه😕 

ممنونم ک جواب دادی گلم. عه چ جالب اره خییییلی ممنون میشم اسم اون امپولی ک جلوی رشد سریع رو میگرف ک ه ...

ببخشید من جواب میدم الگاتران دکترم به من داده بود تا ازاد نشن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها این پریودی نه پریود بعدیم میخام برم وارد سیکل انتقال بشم.از الان دارم ال ارژنین و فرتیل سی ام و رویال ژلی میخورم.ضرر نداره دو سه ماه مصرف کنم؟وزن رو بالا نمیبره؟ویتامین دی.ای.و امگا۳ و فولیک اسید هم میخورم.ویتامین دی هم پایینه بنظرتون د۳ ۱۰۰۰ بخورم یا از اون یکیا که خیلی قویه؟

تا میتونی دمنوش بخور ابجوش عسل و لیمو عالیه  قرص جوشان  عرق کردنت از پریودی هم میشه

قرص جوشان کدوم باشه جونم ممنون عزیزم الان دارم دمنوش پولک و کاکوتی و دم میکنم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من دوبار پانکچر شدم من به شدت هایپر میشم بعدش اسیت میشه و تخلیه اسیت و کلی دردسر  بعد پانکچر د ...

اخ عزیزم چقدر اذیت میشدی 😔

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها این پریودی نه پریود بعدیم میخام برم وارد سیکل انتقال بشم.از الان دارم ال ارژنین و فرتیل سی ام ...

پس با همیم منم انشاالله خدا بخواد پریودی بعدی میرم هیسترو منم از امروز می‌خوام بخورم انشاالله که جواب بگیریم ن بابا اضافه وزن نمیاره یکسال هی عقب می‌افتاد انتقالم من مصرف میکردم هر ماه.😂😂

سلام صبحت بخیر بلا بدور باشه فاطمه جون .دمنوش زنجبیل یا اب لیمو عسل ناشتا .دمنوش آویشن برای سرفه .ولی یه دکترم برو خدایی نکرده اگه چرک کرده بود پنی سیلین بده زود خوب بشی 

دیروز رفتم تو ۳۶😰 توکل ب خدا. همون جهاد دانشگاهی تبریز. ان شاالله خدا فرج خیر برسونه به هممون. نمی ...

عزیزم تولدت مجددا مبارک امیدوارم که سال دیگه با بچه هات این روز رو جشن بگیری 😍 و تمام اذیتهایی که شدی برات محو بشه و جاشو شادی بگیره