2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

مشکل بزرگم الان اینه که نمیدونم چجوری به بقیه خبر بدم😰 چقد بده وقتی همه میدونن.

هر دفعه برنامه میریزم کسی متوجه نشه ولی چون نزدیک خانواده هستیم میبینی سر یه چیزی مجبور میشیم بگیم . 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ن همچنان من دعوا دارم با پدال‌ها لج کردن با من امروز مربی گفت یه کفش لژدار بپوش دیگه دارم دست به گری ...

😂😂😂 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣 نمیری فاطمه

والا ببین حالا این آموزشگاه اگه اسممو تو روزنامه ها نداد که ثبت نامش نکنین پدال هارو کلا خراب کرد فرمون و سقط

راستی سقط درسته یا سقت زبون فارسی خودش سخته هااا.😥😥😥

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
😂😂😂 

😁😁😁😁ببین چه دختر خوبیم من 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قربونت برم .ان شاالله بهترینها برات رقم بخوره .اره عزمت و جمع کن و دوباره شروع کن .تو میتونی عزیزم

ای وای اصلا حواسم نبود میخواستم بنویسم شما و زینب جون😅 اسم شمارو دوباره نوشتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم یکم به بدنت استراحت بده پریودی بعدی باز با قوت برو جلو انشاالله برکت تو زندگیتون جاری باشه

ممنووونم گلم❤️❤️❤️

مشکل بزرگم الان اینه که نمیدونم چجوری به بقیه خبر بدم😰 چقد بده وقتی همه میدونن. هر دفعه برنامه میر ...

دقیییقا منم مشکل تو رو دارم یه مدت بی خبر بذار وقتی خبر گرفتن بگو بتام بالا نرفت

والا ببین حالا این آموزشگاه اگه اسممو تو روزنامه ها نداد که ثبت نامش نکنین پدال هارو کلا خراب کرد فر ...

فکر کنم فارغ التحصیل بشی جشنی برگزار کنن

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
والا ببین حالا این آموزشگاه اگه اسممو تو روزنامه ها نداد که ثبت نامش نکنین پدال هارو کلا خراب کرد فر ...

فک کنم همون اولی درست باشه😅

ای وای اصلا حواسم نبود میخواستم بنویسم شما و زینب جون😅 اسم شمارو دوباره نوشتم

اشکالی نداره 😎 من خیلی امیدی ندارم واقعیتش 😈😔😎

فکر کنم فارغ التحصیل بشی جشنی برگزار کنن

من به جشن راضی نیستم اینقد با بالشت تمرین کردم گناه دارم باید اسممو چاپ کنن بزنن دم در آموزشگاه از این لباسا هم بدن که کلاه داره دیگه چیزی نمی‌خوام اینقد قانعم من

فک کنم همون اولی درست باشه😅

بین خودمون باشه این مرده کی بود زبون فارسی و اینجوری نوشت خو با یدونه ت سر و ته قضیه رو هم میآورد خوب ماها گناه داریم والا

اشکالی نداره 😎 من خیلی امیدی ندارم واقعیتش 😈😔😎

🍳🍳🍳🍳