2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام فاطمه جون ای جانم ای جانم به این انرژی انشاالله انشاالله انشاالله ببینم وسوسه نشدی بی بی بزنی � ...

سلام عزیزم خوبی؟ چرا وسوسه شدم و زدم😂 ولی نتیجه دلچسبی نداشت🥴

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم 💃💃💃💃خیلی خوشحالم روزی همه منتظرا  نمیدونی از صبح دخترم داره چکار میکنه همه اسباب با ...

عزیزززززم😍😍😂😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزم هنوز از ندادم نمیدونم ولی مرکزم زنگ زدم گفت بارداری مناظر باش نامه سونو قلب برات بیاد ع ...

مثبتی شک نکن انشاالله که صدای قلبش و هم بشنوی آرزوی بهترین هارو برات دارم گلم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم مبارک من گفتم همون دیشب مامان بودی مامان تر شدی رفت الهی ازخدا هرچی میخای همون بشه. دست ...

ممنونم عزیزم ان شالله به زودی روزی خودت عزیزم 

بیای با ی بتای تپلی 

وای من مکافات دارم از صبح با دخترم 🤣🤣🤣میگه اگه پسر باشه نمیخوامش بزار تو بیمارستان بمونه فقط اگه دختر بود تحویل بگیریش🤣🤣🤣

من که میگم مثبتی بهت میخوره مثبت باشی انشاالله که مثبتی مثبت میشی تموم انرژی های مثبتمون و بهت میفرس ...

قربوووووونت برم عزیز دلم. اگه باشه هم فقط معجزه دعاهای شماهاست❤️❤️

شب جواب ازمایششو میگیره الا بهارکم بی بیش مثبت شد😍

آره خدا رو هزار بار شکر دوباره مامان شد. انشالله مارشاملو رادیس و خدایا تو میدونی هم مثبتن آلا هم مثبته

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی عزیزم مبارکت باشه مامان شدن خودتون 

سلام سارا جون خوبی خواهری سلامتی من فکر کنم سرما خوردم 😥😪

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

ماهیتابه آنا پس لازم بوده🍳🍳😉😉

انشاالله الا جانم باخبرای خوب بیاد و خوشحال ترمون کنه🥳🤩

ممنووونتونم عزیزم.❤️❤️ خدا کنه شرمندتون نشم

مرسی فدات شم هنوز اول راهم بعدش سونو قلب و ان تی و انومالی و من سر بارداری اولم هم دیابت بارداری گرف ...

انشالله تا آخرش همه چی خوب پیش میره و اینسری بارداری راحتی داری 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

من سرما خوردم فکر کنم گلوم درد می‌کنه از امروز باید خودمو ببندم یه دمنوش