2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
alaae چی شد بچه ها آزمایشش یکی واسه رضای خدا به من بگه اصلا وقت ندارم بقیه صفحه ها رو بخونم‌

ببخشید نگران تونم کردم عزیزم. هنوز خبری نیس . گفتن تا شب‌. ولی اماده شد پیام میاد برام. فعلا خبری نیس.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سارا جون خوبی خواهری سلامتی من فکر کنم سرما خوردم 😥😪

سلام شوماخر فاطمه 😂😂

چه طوری خواهر اشکال نداره ویتامین زیاد بخور زود خوب میشی الان هوا یه جوری شده آدم سرد و گرم زیاد میشه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنونم عزیزم ان شالله به زودی روزی خودت عزیزم  بیای با ی بتای تپلی  وای من مکافات دارم ا ...

🤣🤣🤣🤣

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببخشید نگران تونم کردم عزیزم. هنوز خبری نیس . گفتن تا شب‌. ولی اماده شد پیام میاد برام. فعلا خبری نی ...

خدا ببخشه من از دیشب تا حالا همش به یادتم و همش دارم صلوات برات میفرستم درسته نیستم ولی توی قلبم هستید.

بیصبرانه منتظر خبر خوشتم 

ماهیتابه آنا پس لازم بوده🍳🍳😉😉

😂😅 نه دیگه خدا وکیلی بی بی چک روز ۱۳ و ۱۴ دیگه سر وقته ماهیتابه لازم نیس😂

سلام شوماخر فاطمه 😂😂 چه طوری خواهر اشکال نداره ویتامین زیاد بخور زود خوب میشی الان هوا یه جوری شد ...

شوماخر و خوب اومدی مربی نمیذاره لایی بکشم دست میزنه به فرمون آخرش یه ویشگون از دستش میگیرم امروز به خودم میگفتم فاطمه میزنمتا فرمون و سفت نگیر برگشت گفت فاطمه میزنمتا خیلی مثل بازی کامپیوتری فرمون و اینور اونور میچرخونی بعد گفت ترمز بگیر یه جا منم گازو فشار دادم از دست انداز بدش میاد همش میندازم تو دست انداز بعد برا اینکه حرص نخورم میگم اون باید دقت کنه اون باید دقت کنه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنونم فدات شم چقدر اینجا حس خوبی داره چقدر بچه ها همه خوش قلب و خوبن 

عزیزم میدونم جدید اومدی حالا که اومدی دیگه دلت نمیاد بری اینجا خونه دومه ماس اینقد که دخترا ماهن. ❤❤

😂😅 نه دیگه خدا وکیلی بی بی چک روز ۱۳ و ۱۴ دیگه سر وقته ماهیتابه لازم نیس😂

ن کلا بی بی ⛔⛔⛔

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من سرما خوردم فکر کنم گلوم درد می‌کنه از امروز باید خودمو ببندم یه دمنوش

ااای جااانم. ان شاالله ک چیزی نیس. اره مایعات گرم زیاد بخور ان شاالله زودی خوب میشه. اگه سرفه اینا داشتی با ی لیوان شیر ولرم ی ق م زردچوبه مخلوط کن بخور برا من اب رو اتیش بود انگار

ااای جااانم. ان شاالله ک چیزی نیس. اره مایعات گرم زیاد بخور ان شاالله زودی خوب میشه. اگه سرفه اینا د ...

باش ببین بهت میاد مامان باشی توصیه ها رو نگاه بیستی بیست🤰👌👌😍😍😘😘

خدا ببخشه من از دیشب تا حالا همش به یادتم و همش دارم صلوات برات میفرستم درسته نیستم ولی توی قلبم هست ...

الهی قربوووونت برم. ❤️❤️ چقدر ماهید همتون😍😭

ان شاالله زودی خودت خوش خبر بیای❤️