2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
ان شاالله بحق عزای امام حسین خدا صلاحتو‌بذار رو‌خوشحالیت باردار باشی عزیزم

مممنووونم عزیزم از دعای قشنگت❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم فاطمه جان انشاالله قسمت خودت بشه بزودی زود عزیزم🙏🌹

خیلی ممنون از دعای قشنگت قشنگم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلاممم من امروز روز دوم انتقال جنینمه . یه دونه بلاست انتقال دادم خیلی دل درد دارم چیکار کنم مثبت ...

سلام‌گلم من یکی از ناامیدترین های سایت هستم البته بچه های قدیمی سایت منو میشناسن🤣 یه دونه فرشته ناز دارم که جنین ۳ روزه بود و یکی انتقال دادن الانم دومی رو باردارم که جنین بلاست بود و یکی انتقال دادن !!! هیج استراحتی نداشتم کار خاصی هم نکردم فقط خدا بخواد گلم انشاالله خبر بارداریتو بشنوم🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اره واقعا با هر مثبتی دوستان ادم کلی امید و انرژی میگیره. فقط من فک نکنم بتونم خوشحال تون کنم😅 گفتن ...

سلام فاطمه جون ای جانم ای جانم به این انرژی انشاالله انشاالله انشاالله ببینم وسوسه نشدی بی بی بزنی 😉

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
به به مبارکا باشه خااانووووم 😍😍❤️❤️🌹🌹

ممنونم 💃💃💃💃خیلی خوشحالم روزی همه منتظرا 

نمیدونی از صبح دخترم داره چکار میکنه همه اسباب بازی هاش رو کنار گذاشته برا خواهرش🤣🤣

اره واقعا با هر مثبتی دوستان ادم کلی امید و انرژی میگیره. فقط من فک نکنم بتونم خوشحال تون کنم😅 گفتن ...

من که میگم مثبتی بهت میخوره مثبت باشی انشاالله که مثبتی مثبت میشی تموم انرژی های مثبتمون و بهت میفرستم جونم 🙏🙏

ممنونم 💃💃💃💃خیلی خوشحالم روزی همه منتظرا  نمیدونی از صبح دخترم داره چکار میکنه همه اسباب با ...

ای جانم بچه ها عاشق نی نین انشاالله هرچی باشه فقط سالم و سلامت باشه و این نه ماه بارداری راحتی داشته باشی بدوووووون ویار🤭🤲😁❤️

ممنونم 💃💃💃💃خیلی خوشحالم روزی همه منتظرا  نمیدونی از صبح دخترم داره چکار میکنه همه اسباب با ...

مبارکه عشقم انشاالله بارداری سالمی داشته باشی😍😍😍

خانمي مباركه🌹🌹روز چند از سيكلتون جنين انتقال دادين و چه داروهايي براي انتقال استفاده كردين؟

من روز ۱۸سیکل انتقال دادم و قرص استروژن و شیاف پروژسترون استفاده میکنم فقط