2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
خانوما‌من‌روزسیزدهم‌انتقالمه‌ دارم از عفونت دندون میمیرم  گلوم‌پر از چرکه گوشم افتضاح درد می ...

سلام گلم نمیشه کاری کرد.منم از روز انتقال شدید سرماخوردم البته شایدم کرونا هنوز سرفه داذم گوشام کیپ شده.

ببین میخک مشکلی نداره واسه جنین میخک بزار دهنت یا نمک بزن روش دهنتو با آب نمک ضدعفونی کنه روزی چندبار

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست جونیا.  خوبید؟ ىک مشورت مهم . من خیلى دوست دارم ارشد قبول بشم البته رشته ام طرفدار زیاد داره و قبولى اش مشکل هست ، سنم هم داره بالا میره براى بچه دار شدن و باید بجنبم ، دغدغه کارى ام هم زیاده و با پىگىرى براى فرزند داشتن فرصت کم دارم براى خوندن و فقط باعث استرسم شده ، شما بگید چکار کنم با علاقه زیادى که براى ادامه تحصیل دارم ، کسى از دوستان هست که دغدغه من رو داشته باشه و چه تصمیمى گرفته؟

سلام دوست جونیا.  خوبید؟ ىک مشورت مهم . من خیلى دوست دارم ارشد قبول بشم البته رشته ام طرفدار زی ...

هم روند درمانت رو ادامه بده و هم درس بخون. اتفاقا باعث میشه که کمتر فکر و خیال کنی و درمانت هم بهتر پیش بره

بعدش هم که قبول شدی و بچه دار هم شدی میتونی درست رو ادامه بدی، واحد کم برداری یا شاید یک ترم مرخصی بگیری تا یک کم بچه بزرگتر بشه و بمونه مهدکودک

به نظرم هر دو رو همزمان پیش ببر

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

اینقدر ذوق زده شدم ولی بعدش ببخشید پری شدم😞😞😞 آخه از موعدم گذشته بود ولی سرکاری بود!! شاید م میخواست کمی ذوق زده م کنه از دست این بی بی چک ها الکی نیست ازشون متنفرم،🤧😆

عکسشو بفرست ببینیمش

اخه اصلا تو عکس مشخص نمیشه که. خط تبخیره رنگ نداره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها ی بار میگفتین برا میگرن و... چی خوبه؟ دارچین رو با چی خمیر میکردین میبستین؟

من از صبح سردرد شدید دارم. اینجور موقعا تا دارو نخورم خوب نمیشه ک اونم فعلا نمیتونم بخورم. داره حالت تهوع میده سردردم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
جنین ت سه روزه بود درسته؟؟ خب اینکه بیبی چک نشون نده طبیعیه الا بیبی امروزو بذار اینجا ببینیمش

اره عزیزم سه روزه بود. اخه دیگه روز ۱۴ امروز. دیکه چیزی بود نشون میداد.

رفتم الان آزمایش دادم گفتن تا شب اماده میشه.