2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
قربوووونت برم عزیزم. ببخشید علاف تون کردما😅 خدا کنه بتونم برم امروز

جنین ت سه روزه بود درسته؟؟

خب اینکه بیبی چک نشون نده طبیعیه الا

بیبی امروزو بذار اینجا ببینیمش

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بهارک امروز بیبی نزدی؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم  خدا معجزشو چه قشنگ نشون میده بقران باورم نمیشه اون آب این خون شدید آبی که خواهرم ...

هیوا جان نگران نباش عزیزم الهی که برات بمونه و به شادی بغلش کنی ببخش من دقیق نمیدونم تازه بتات مثبت شده چند هفته ای؟

سلام عزیزم. قربونت❤️ی مشکلی پیش اومده بود زینب جون. اگه اون حل بشه میرم نشه مجبورم بمونم فردا برم

خیر باشه بالام عزیزم خبرشو بهمون بده

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بازتوخوبه شبش گفتی من که ازاتاق سونو اومدم بیرون شوهرم زنگ زد پرسیدمنم بهش گفتم 

اخه تا برسم خونه اونم خونه بود

ي ساعت بعدش بود چون غروب سونوكردم🤣🤣🤣

هیوا جان نگران نباش عزیزم الهی که برات بمونه و به شادی بغلش کنی ببخش من دقیق نمیدونم تازه بتات مثبت ...

فكر كنم هفته ٩-١٠باشه

سلام بچه ها من از همون ساعت که بهتون خبر دادم تو بیمارستان بودم تا الان وقتی رفتم دسشوی انداز یک است ...

وااای عزیزدلم چقد پیامتو خوندم اشک ریختم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

انشالله خدا کمکت میکنه و سالم بغلش میگیری 

واقعا معجزه همینه دیگه 

خوش به سعادتت که انقد خوبی خدا بهت نظر داره 

التماس دعا هیوا جونم

ممنون عزیزم  خدا معجزشو چه قشنگ نشون میده بقران باورم نمیشه اون آب این خون شدید آبی که خواهرم ...

انشاءالله که خدامعجزشو واست حفظ کنه عزیزم،دیروزخیلی برات ناراحت شدم وامروز خیلی برات خوشحال شدم،استرس نداشته باش وفقط به صدای قلبش فکرکن تادلت آروم بشه واستراحت مطلق مطلق باش

اخه تا برسم خونه اونم خونه بود ي ساعت بعدش 

چون غروب سونوكردم🤣🤣🤣

خیلی هم عالی😅😅جالب اینه که شوهرمن اصلانمیتونه حرف روتودلش نگه داره تا بهش گفتم فوری توگروه خانوادگیمون توواستساپ پیام گذاشت (هرکی گفت دخترم جنسیتش چیه)  

خدا رو هزار بار شکر🤲🤲 دلتو بسپار به خدا ان شاء الله خدا خودش بهت داده خودش هم نگهش میداره. الان وقت نماز، برات آیه الکرسی میخونم. 🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
خیلی هم عالی😅😅جالب اینه که شوهرمن اصلانمیتونه حرف روتودلش نگه داره تا بهش گفتم فوری توگروه خانوادگ ...

شوهر من دهنش براى خانوادش قرصه

اما ب يكى از دوستاش همون اول گفته بود

البته اونا تاحدودى در جريان مشكل بچه دار نشدنمون بودن و بعدم چقدر خوشحال شدن

خانوادشم ايران نيستن گفتم پس لازم نيست بگى ان شاالله نزديك دنبا اومدنش بشه بگو

سلام عزیزم خوبی نینی خوبه؟؟؟ نه هنوز 😀 چند روز پیش به بچه ها گفتم شنبه زایمانمه اگه خدا بخواد... ...

سلام گلم زی زی جووونم هی مبارککک..الهی بسلامتی زایمان کنی قشنگمم..برام دعاکن عزیزممم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.