2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

نصب کردین اسمی که اونجا میزارین بگین  یه اسم خاص باشه من همین مارشمالوو ام سرچ کن پیدا میشم.بعد گروه میزنیم.

از شماره هم خبری نیست

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
خود بخود رفع شد اولش اینقدر غصه خوردم اینقدر گریه کردم .راننده آژانس همش منو نگاه می‌کرد. منم عینک ز ...

خیلی هم عالی که برطرف شد و ان شاالله هیچوقت نداشته باشب  .ای جان انقدر ترسبده بودی عزیزم 😍  .من خیلی برام اهمیتی نداشت بد دید خدا خیلی بیخیالم یکی رو کرد دوتا و با یه کیست پارااوارین بالای تخمک چپم 🙂😂😂 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم برین به علی کوچلو برسین .آره والا 😂 من گوشیم تک سیمارکتس 🙂😉 یه اپشنی تو واتس اپ نمیدونم ف ...

میتونی اون شماره بندازی رو گوشیت و یه واتساپ روش نصب کنی و بعد بیرونش بیاری و خط اصلیتو بزاری رو گوشیت

سلام خانمها میگم شما کار خونه انجام میدین الان من خودم ظرف خودمونو و غذا درست میکنم مامانم میاد خونم ...

سلام عزیزم

نکن خواهر من نکن

کار خونه ای که الزام نداره نکن

هرچقدر میتونی خودت رو به بیخیالی بزن

بذار کف اشپزخونه کثیف باشه و همون هفته ای یکبار مادرت تمیز بکنه

بعد زایمان حسرت استراحت کردن و بیخیال بودن الان رو میخوری چون حسابی کار روی سرت میریزه و سرت شلوغ میشه

بذار این دوران با روزای عادی و قبل و بعد بارداریت فرق کنه تا میتونی فقط لذت ببر

نه حرص نامرتب بودن خونه رو بخور نه دور از جون خودت  و نی نی رو به خطر بنداز

فقط انجام کارای شخصی و راه رفتن اهسته همین

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
میتونی اون شماره بندازی رو گوشیت و یه واتساپ روش نصب کنی و بعد بیرونش بیاری و خط اصلیتو بزاری رو گوش ...

بعد واتس اپ با شماره اصلیم حذف نمیشه ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون گلم، خودم ناراحتیم کم بود حالا دیشب خواهرم خبر بارداریشو داد همه بهش تبریک میگفتن بعدش یه جوری ...

عزیزم

احساست کاملا طبیعیه😔😔

داشتم این حس رو قبلا

چاره چیه،زندگی ما هم اینجوریه ،باید صبور باشیم که البته صبر کردن خیلی سخته

من هم وقتی یکی برمیگرده میگه چرا بچه نمیاری حالا چند ساله عروسی کردی

یا یکی چند روز پیش گفت برای بابا و مامانت نوه بیار اونا دلشون نوه میخواد

قلبم اتیش میگیره خیلیییییی ناراحت میشم خیلیییییی

واقعا کم شعورن که نمیفهمن من  خودم عقلم میرسه 

خدا  بهشون شعور عطا کنه

یا یکی از دخترهای فامیلمون از من کوچکتره بچه دومش دنیا اومد رفتیم مبارکی پیشش،

من خودم دلم داشت برای بچه اب میشد (البته براشون خوشحال بودم)برمیگردن میگن تو چرا بچه نمیاری😔😔

بچها من بلافاصله بعد خونریزی کیسه ابم پارهشد و بچمو از دست دادام فقط نمیدونم چطوری خودمو اروم کنم 😭 ...

اصلا نمیدونم چی بگم عزیزم

این چند روز کلا به یادت بودم   همش دلم پیشت بود 

خیلییییی ناراحت شدم خیلیییی

قربون دلت برم من😔😔😔

امیدوارم خدای مهربون خودش دلت رو اروم کنه

خیلی مراقب خودت باش عزیزم ،چه جسمی و چه روحی

سلام عزیزم خوبی ؟ کمکم میکنی من دارم دیوونه میشم  برای بار اول آی وی اف کردم اردیبهشت ماه پانکچ ...

سلام عزیزم

اصطلاحاتی ک گفتی رو فقط اینجا شنیدم دقیقا نمیدونم چی هستن ولی الان بچه ها پیامتو میبینن اگه بتونن راهنماییت میکنن نگران نباش همه چی راه حل داره قطعا دکترت بهترین تصمیم رو میگیره نیاز به عملی چیزی مثل هیستروسکوپی باشه برات انجام میده

آره بعضی وقتا بخاطر عوارض دارو و پانکچر هست یادمه یکی از دوستان اینجا بعد از چندتا سیکل میگفت رحمش هایپرپلازی شده نمونه برداری کردن ولی مشکلی نبود فقط گفتن التهاب داره و براش هیسترو کردن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻