2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045709 بازدید | 684480 پست
ن بعد از پانکچر خیلی درد شدیدی داشتم یه طرف بدنم باد کرده بود دیگه رفتم دکتر گفت مثل اینکه پیچش تخمد ...

نمی دونم احتمالا تخمدانت از حد نرمال بررگتر شده باید مراقب باشی مال منم همینجوری شدم ولی بچم ۱/۵سالش بود اخرش چرخید و اورژانسی عمل شدم و دوباره برگردوندن سرجاش ولی کلا گفته باید مواظب باشم اگه حرکت نابجا یا سنگینی بردارم بازم ممکنه بچرخه منم تصمیم دارم اگه ان شالله این بار باردارشم سر سز میگم در بیارش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ننه جون خوبی کجایی کم پیدایی رفتم انتقال دادم بیا دعاکن مثبت بشم    

انشالله نینی ات خوب به دلت بچسبه وانشالله مثبت مثبت مثبت شی گلم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

سلام

من رفتم اداره بهداشت

چاپ جواب تست کرونا رو ندادن

گفتن دیگه چاپ نمیدیم و محول شده به مراکز خصوصی

نمیدونم حالا زورشون اومد کمکی کنن یا کلا نمیشد چاپ بدهند.

ولی گفتن از پیامک پرینت بگیر و ببر دکتر بهداشت مهر کنه

آخه توی پیامک هم تاریخ قید نشده

😉

اینجا کلا روتین شون با اونطرف فرق داره بعد اینجا درمان و دارو کلا رایگانه فکر کنم امریکا نیس نه؟؟

آره خیلی فرق دارن

اینجا از طرف کار بیمه داریم ، ولی برای ناباروری همه چیز آزاده و سرسام آور گرونه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آره خیلی فرق دارن اینجا از طرف کار بیمه داریم ، ولی برای ناباروری همه چیز آزاده و سرسام آور گر ...

وای اره دارو و درمان گرونه اینجا همه بیمه سراسری ان برا همین مراکز خصوصی هم نداریم تمام پزشکا برا دولت کار میکنن چون همه چی برا همه رایگانه اینش خوبه خداروشکر 

خواهش عزیزم میدونم واقعا هزینه ها سرسام آوره. ولی به نظرم حتی اگر انتقالت یه مقدار عقب افتاد بهتره ...

سلام آستاره جون حالت چطوره دختر؟

خیلی دلم برات تنگ شده بود. چند بار میخاستم تگت کنم ولی بازم صبر کردم هروقت حال و حوصله داری خودت بیای

امیدوارم حالت خوب باشه عزیزم

چیکار میکنی بسلامتی شهرتون شروع نکردی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام خانمها میگم شما کار خونه انجام میدین الان من خودم ظرف خودمونو و غذا درست میکنم مامانم میاد خونمو تمیز میکنه گاهی بعضی وقتها هم شوهر،،ولی امروز خیلی کف آشپزخونه داغون بود تی کشیدم یکم بهم فشار آمد دیگه طاقت ریخت و پاش ندارم 😩😩

شوهر اوایل از ذوقش همه کار میکرد الان دریغ از یه جارو برقی 😐😐 

مرسی عزیزم‌.‌امروز میرم‌ببینم از یه جای خوب میتونم‌اصلشو پیدا کنم‌. گرده گلم میگیرم‌ .‌الان‌خوبه تا ...

میخوای پیجی ک ازش خریدم و بفرستن برات 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
طول سرویکسم 34بود الان شده 28 هم اینکه دو قلو ان 

فکرکنم منم سرکلاژ لازم بشم اکرم جان احساس میکنم این چندروز که همش سرفه کردم بچه ها اومدن پایین منم برای ان تی رفتم سرویکسم ۳۴بود اینسری سونو شدم شده بود ۳۳

سلام خانمها میگم شما کار خونه انجام میدین الان من خودم ظرف خودمونو و غذا درست میکنم مامانم میاد خونم ...

سلام کوثر جان من نه والا اصلا دست به سیاه سفید نزدم تاحالا چون ویارم خیلی شدید بود حتی پای ظرفشوییم نمیتونستم وایسم یه هفته ام هست که سرما خوردم ویارم رفته ولی حالم خوب نبود الانم که دکتررفتم گفت هماتوم داری استراحتم🤦