2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
بچه ها من حالم داره بدترمیشه.هلاک شدم از بس عطسه کردم وابریزش بینی دارم.صدام عوض شده. دامادمون وخوا ...

ای وایییی هرچی سنگه واسه پای لنگه ،ینی دارو اصلا نمیتونی بخوری؟عفونتم کرده گلوت؟

بچه ها من حالم داره بدترمیشه.هلاک شدم از بس عطسه کردم وابریزش بینی دارم.صدام عوض شده. دامادمون وخوا ...

انشاالله که کرونا نباشه فقط مایجات زیاد بخور بزار تب و عفونت دفع بشه حداقل 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زينبم روزاي اول انتقال كرونا گرفته بود خداروشكر مثبت شد ان شالله براي شماهم مثبت ميشه فقط دلهره و اعصاب خورديش بده ديگه

فين فين اشكال نداره ان شالله تب نكني اون خيلي بده

فدات  منم روزای آخر دل تو دلم نیس گاهی میگم دلم برای شکمم تنگ میشه گاهی میگم راحت میشم خیل ...

عزيزم واي مگه ميگذره روزاي اخر😑

همسرت اومد شرايط بود يكم بيرون برووو روحيت عوض بشه و انرژيت برگرده براي بعد زايمان چون بعدش حالا حالا نميشه بيرون رفت كه

تاريخ زايمان رو كي گفتن بسلامتي؟؟؟

بلا دور باشه ازت عزیزم الان کرونا خیلی ضعیف شده نگران نباش 

منم بعد چند روز تارهای صوتیم التهاب پیدا کرده بود امروز یه مقداری بهتر شدم اونم دکتر تاکید داشت تا حد امکان چند روز صحبت نکنم، مایعات زیاد بخور مراقب خودت باش

دوستان یه سوپ کرونا هست معجزه میکنه 

بلغور گندم (اکثر فروشگاه کوروش ها دارند)

هویج ( اگر تو بارداری یا انتقال هستید نخورید)

یه دونه پیاز 

خیلی کم جعفری 

یه ق چایخوری شوید خشک  که اگر از جعفری و شوید هم دو دل بودید یه مقداری سبزی آش بریزید

یه ربع آخر مغز یه دونه لیمو عمانی و مقداری زردچوبه   

یه تیکه کره یا نصف قاشق روغن محلی هم بریزید داخل سوپ

انقد عالیه برای کرونا زمان پخت هم کوتاه نهایت یه ساعت و نیم

سلام معجزه جان شما بودی قندت بالا بود رژیم دیابتی گرفتی؟ اخه منم قندم بالاس دکتر گفته ده روز رژیم بگ ...

عاره عزيزم قندم٩٨ اينطورا بود بارژيم شد٩٦😑البته سه هفته رژيم سخت گرفتم

حذف بنديجات مصنوعي

مويز و خرما وعسل  ايناهم حتي نخوردم ولي توت خشك رو خوردم

برنج ٥ قاشق سر پر ،سر خاليش حدود٨ قاشق ميشد نونم دوتيكه كف دست ، ميوه هم سه واحد كلا در روز البته موز هندونه وانبه و خربزه اينااا حجمش كمتر بود منم اونارو نخوردم اصلا

بردم ٤ شنبه گذشته دكتر غدد ديد يكم چون تاريخش براي تير بود رفت تو قيافه گفتم كرونا گرفتم و شما و نبودين اينااا

گفت بزار متفورمين بنويسم چون ناشتاهات بالاس يكم

بعد گفت اگه ميتوني رعايت كن همونجوري صبحانتووو اگه ضعف نميكني تايم ناشتاييت رو بيشتر بكن و ديرتر بخووور كه نخام انسولين بدم  هفته اي سه روزم اندازه بزن قندت روو

اگه بالا٩٧ شد مكرر حتمااا بيااا ولي ٩٥ اينا هم بود موردي نداره

خلاصه منم چند روزه دوازده ساعت ناشتايي دارم ميخورم صبونمووو قبلش ميگيرم ٨٥ هستش انگار حالا تايم ناشتايي خيلي دكترا براشون مهم نيست ٨ يا ده مهم زمان صبونه خوردنته😀

دوستان یه سوپ کرونا هست معجزه میکنه  بلغور گندم  هویج ( اگر تو بارداری یا انتقال هستید ن ...

اره منم چندروز پیش سوپ پختم چون نمیتونستم غذا بخورم توش خیلی مواد ریختم هویج سیب زمینی بلغور گندم عدس سبزی سوپ نداشتم اش ریختم😁😁یکمم رشته مرغ واقعا خوشمزه شد گفتم یکم پرملات و مقوی بشه سیرم کنه حداقل🤦

ممنون‌از لطفت عزیزم خوبیم. ماهم دلتنگتیم مهربون💚 ایشالا که‌برای شما هم‌همه‌چی‌خوب پیش بره و هرچه زو ...

قربونت برم عزيزم👩‍❤️‍💋‍👩

ان شالله معجزه خداااا شامل حالت بشه و طبيعي و بي دردسر بارداريشي🤲🤲🤲