2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
آره هزار ماشاالله حافظتون خیلی خوبه بزنم به تخته 

فدات بشم😃ببين قشنگ حس ميكنم تحليل رفتم قبل ابارداري و زايمان اينا بخام مقايسه كنم الان نصف اونموقع هم حواس ندارم

اگه الان خوووووووبم

پس اونموقعه خيلي آنرمال بودم😂😂😂

اره منم چندروز پیش سوپ پختم چون نمیتونستم غذا بخورم توش خیلی مواد ریختم هویج سیب زمینی بلغور گندم عد ...

نوش جان قطعا برای شما خوشمزه تر شده بلغور گندم خودش لعاب زیادی میده ، کلا مقوی هست و  تو دوران کرونا عالیه برای سیستم ایمنی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم سحرجووونم  منم داروهام قطع کردم از دیروز پریود وحشتناک شدم وضعیت اعصاب هم که داغونه ...

عززززيز دلم، بخدااا گفتم بهتم گاهي ادم دوسه بار منفي ميشه هي خودشووو ميتونه عاروم كنه كه مثلااا به فلان علت بخاطر اين مصلحت، ولي زياد كه ميشه واااااااقعاااااا امتحان سختيه😭😭😭ادم خيلي درمونده ميشه بخدااا دركت ميكنم بااينكه شرايط مشابه نداشتم ولي قشنگ دركت ميكنم ان شالله خود خداااا دلتووو عاروم كنه و اون آسوني كه بعد هرسختي هست به زووووووودي زود با تموم وجودت حسش كني

سلام معجزه جان فدای تو ما هم خوبیم منم 18 هفته باید برم اکو قلب و سونو دو بعدی برای بررسی ناهنجاری&n ...

بسلامتي باااشه ان شاللله

اكورو دكتره گفت يبار ديگه هم بيا سي هفتگي😅تونتم خونده بودم سه مرحله ايه دوبار بارداري يبار بعد تولد

مرسی از توضیحاتت عزیز دلم به نظرم شیاف رو تا آخر داشته باش یه دونه هم بذار اگه خدا خواست من مثبت شدم ...

آره حتما یه دونه شبا میزارم

انشالله عزیزم امیدوارم به زودی خبرشو بهمون بدی👶❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنونم عزیزم ، خدا رو شکر  چون دوقلون میگم نکنه هر سری کمتر بشه

نه باباااا نگران نباش اونسري تو مطب يخانم گفت زنداييم ٨ بود سركلاژش كردن

بعدم ما تند تند سونو ميشيم حداقل ماهي يبار كار به اونجاها نميرسه ان شالله🤲🤲🤲

نه باباااا نگران نباش اونسري تو مطب يخانم گفت زنداييم ٨ بود سركلاژش كردن بعدم ما تند تند سونو ميشيم ...

ممنون از قوت قلبی که میدی شبا بیخواب شدم از بس تو فکر و خیال میرم که این مدت به خیر و خوشی بگذره الهی همگی در امان خدا باشیم 

ممنون از قوت قلبی که میدی شبا بیخواب شدم از بس تو فکر و خیال میرم که این مدت به خیر و خوشی بگذره اله ...

عاره واقعاا من اونسري كه همش دغدغه داشتم بعد زايمانم از خودم بدم اومده بود چوا اون مدلي كردم با خودمو وانقد سخت گرفتم تا بارداريم تموم شد الان كه اينجام ميبينم كلااا انگار مدل بارداريمون اينجووووريه كه تا لحظه اخرم پر تنش و استرسيم حالا هركس بينحوي

ان شالله خدا خودش به هممون رحم كنه

حالا فك ميكردم ديگه بعد انومالي مشكلايي مثل عفونت و حجم كيسه اب و قند و فشار و انقباض و تكون خوردناشون پيش نياااد اوضاع نرمالتره و راحتتره

امرو پيام سحروو ديدم واقعاااا شوكه شدم كه هيچي معلوم نميكنه اصلا😔ان شالله خود خدااا محافظشون باشه