2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست

من دور های قبل که انتقال میدادم از روز ۳-۴ یکم حالت پریودی از دل درد و کمر درد داشتم که این دوره اصلا هیچ خالت خاصی ندارم البته انتقال قبلی منفی بود با وجود علایم اونجوری

شرایط طبیعی هست دیگه به نظرتون 

سلام بچه ها خوبین. روز انتقال باید حتماروز۱۸ سیکل به بعد باشه؟ اگر ضخامت خوب باشه زودتر انجام نمید ...

آنتی هیستامین با خیلی داروها تداخل داره حتما چک کن

از چند روز قبل از انتقال هم سعی کن مصرف نکنی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب به سلامتی عزیزم. بعد از نماز ظهر برات دو رکعت نماز میخونم، ان شاالله که همه‌ چیز خوب و عالی پیش ب ...

لطف میکنی زبانم قاصر نمیدونم چطور تشکر کنم ازتون 

الهی که خیر ببینید و خداوند به دل مهربونتون نظر کنه 

هی سعی می کنم مثبت باشم و منفی فک نکنم. ولی امشب انقد خواب پریشون دیدم دلم گرفته. با اینکه اصلا ب خو ...

عزیزم حالا هرچی جلوتر بیای خوابهای پریشونت بیشتر میشه. کلا توی بارداری کابوس و خوابهای پریشون زیاد میشه. به فا.ل نیک بگیر 😍😍🥰🥰

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من دور های قبل که انتقال میدادم از روز ۳-۴ یکم حالت پریودی از دل درد و کمر درد داشتم که این دوره اصل ...

عزیزم اصلاااا به علائم توجه نکن، ممکنه هر دوره یجور خاصی باشه بدنت .

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم حالا هرچی جلوتر بیای خوابهای پریشونت بیشتر میشه. کلا توی بارداری کابوس و خوابهای پریشون زیاد م ...

اااای جاااانم😍😍 ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آنتی هیستامین با خیلی داروها تداخل داره حتما چک کن از چند روز قبل از انتقال هم سعی کن مصرف نکن ...

۳روز پیش خوردم یه دونه.اما امروز سیتریزن خوردم از بس عطسه وآبریزش دارم نمیتونم کاری انجام بدم هرکس ببینه فکر میکنه کرونا گرفتم اینقدر حالم داغون میشه.

سیتریزن اشکال نداره؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
۳روز پیش خوردم یه دونه.اما امروز سیتریزن خوردم از بس عطسه وآبریزش دارم نمیتونم کاری انجام بدم هرکس ب ...

بعد از انتقال که هیچی هیچی جز استامینوفن نباید مصرف کنی

مگر با تجویز دکتر 

اما الان رو نمیدونم 

میدونم چقدر حساسیت بده، پدر خودمو درمیاره همیشه، حالا برای بعد از انتقالت اگر سرم نمکی بگیری بینی و حلقت رو شستشو بدی خیلی کمک میکنه. مخصوصا اگر یه جوری یه ذره ولرمش کنی

مثلا بریز تو یه استکان بذار رو بخار کتری که یک کم گرم باشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
۳روز پیش خوردم یه دونه.اما امروز سیتریزن خوردم از بس عطسه وآبریزش دارم نمیتونم کاری انجام بدم هرکس ب ...

مثل اینکه سیتیریزین هم یک جور آنتی هیستامین هست

بهش میگن آنتی هیستامین نسل ۲

بازم از دکترت بپرس، من فقط گفتم که یهو مصرف نکنی و پشیمون شی، شایدم مشکلی نداشته باشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم به دکترت اعتماد کن حتماشرایط رحمت هنوزمناسب نبوده،من روز۲۰سیکلم انتقال داشتم،انشاالله که ...

مثبت شدی؟؟

میشه برام دعا کنیدعزیزدلم

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
عزیزم من ۲۳ سیکلم انتقال دادم  دکترت طبق شرایط رحمت تصمیم میگیره همه مث هم نبستن نباید خودتو ب ...

مثبت شدی؟؟ لطفا برام دعا کن ممنونم

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
نه عزیزم ربطی نداره،من 23 سیکلم انتقال دادم و مثبت شدم

الهی شکرت ..برای منم دعا کن...خیلی خوشحالم کردی و انرژی گرفتم

سلام عزیزم منم ۲۱ سیکل انتقال دادند مثبت شد خیلیا اینجا ۲۰و۲۱ انتقال دادند مثبت شدن فقط خواست خدا مه ...

ممنونم مهربونم...بدجور محتاجم که خدا نگاهم کنه...شمام برام دعا کن 

ممنونم

مثل خورشت قیمه، فقط به جای سیب زمینی به بریز توش. البته بدون لپه درست کن. فقط بعضی ها آلو خورشتی هم ...

ممنون عزیزدلم