2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
بارداری با میکرو انجکشن یعنی چی؟؟واینکه تو ایت تاپیک کسی اسپرم اهدایی گرفته؟راهنمایی میخام؟من سه روز ...

میکرو یه روش درمان ناباروریه مثل آی وی اف ولی پیشرفته تر،اینجا باجنین اهدایی باردارشدن ولی بااسپرم اهدایی فکرنمیکنم کسی باشه،انشاءالله که موفق باشی عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی لقاح مصنوعی یه نفر قبلا میخواست اسپرم اهدایی بگیره خبر نداریم راجبش شما کجا انجام میدید اسپرم ا ...

یعنی تخمک سا اسپرم از کسی دیگس؟

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
منم چند وقت دیگه انتقال دارم دعا کن مثبت بشم من یازده ساله ازدواج کردم

ان شاالله عزیزم همه چیز عالی پیش بره امام رضا خودش حاجتت رو بده با بچه هات بری پابوسش چند وقت دیگه بیای از حس شیرین تکون خوردناش بگی یا شیر خوردنش الهی آمین 💜

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
میکرو یه روش درمان ناباروریه مثل آی وی اف ولی پیشرفته تر،اینجا باجنین اهدایی باردارشدن ولی بااسپرم ا ...

میکرو برای مرداییه که اسپرمشون صفره؟

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
ان شاالله عزیزم همه چیز عالی پیش بره امام رضا خودش حاجتت رو بده با بچه هات بری پابوسش چند وقت دیگه ب ...

اتفاقن اربعین مشهدم انشاا... خدا حاجت همه رو بده حاجت منم بده

یعنی تخمک سا اسپرم از کسی دیگس؟

نه کلا ما هر کدوم ازمون تخمک کشی کردن نمونه اسپرم همسرمون هم جدا گرفتن داخل ازمایشگاه لقاح انجام دادن جنین تشکیل شده و دوباره بهمون انتقال دادن 

الان شما میگی پانکچر شدی ولی خوب ب جای همسرتون اسپرم کس دیگه لقاح انجام بدن نمیدونم خیلی ها میگن مشکل شرعی داره ک من خودم قبول ندارم و اینکه فکر نکنم همه مراکز انجام بدن شاید مراکز خصوصی یکی از خانم ها تو اینجا میخواست ای یو ای با اسپرم اهدایی انجام بده خبر نداریم ازش 

بعضی ها هم تخمکشون مشکل داره ک تخمک اهدایی میگیرن 

یا جنین اهدایی ان شاالله با هر روشی هس همه طعم شیرین مادر شدن و بچشن

خیلی سخته میرفت انقدر بغض داشتم 🥲بعد انقدر اهنگ عاشقانه استوری میکردم دهن همه رو سرویس کردم  ا ...

اي جانمممم دمش گرم

خداحفظتون كنه براى هم

ان شاالله ك بسلامت بره و برگرده🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نه کلا ما هر کدوم ازمون تخمک کشی کردن نمونه اسپرم همسرمون هم جدا گرفتن داخل ازمایشگاه لقاح انجام داد ...

ممنون از لطفت 🌹

اتفاقن اربعین مشهدم انشاا... خدا حاجت همه رو بده حاجت منم بده

خوش ب سعادتت مارو هم دعا کن ان شالله ک  سال بعدش سه تایی یا چهارتایی برید پابوسش

قربنت برم عزيزم مهربونى از خودته😘😘 عهههه پس ى جورايى فاميل درومديم😂 ب کاکوشیرازیمون سلام ب ...

بزرگیتو میرسونم عزیزوم   مادرشوهرم ترک هستن شوهرمم خودشو هم ترک میدونه هم شیرازی تو‌خونه راه به راه میگه یاشاسین زادگاهام   خودمم همدانی ، همه جای ایران سرای من است