2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045852 بازدید | 684485 پست
حتما میام میگم هاشمی خیلی خوبه صارم واسه عمل میاد 

عه مرسی عزیزم ان شاالله راحت فارغ شی  نی نی ات رو بغل کنی منم ان شاالله چن ماه دیگه میام صارم برا زایمان میخواستم بیمارستانش شناخت داشته باشم

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
چه گرون شده سزارین 🤦‍♀️ 

تازه وديعه اينقده😭

تموم شده ش فكر كنم دو سه تومن بالاتر ميفته

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاءالله خبرای خوش بعدی از طرف فاطمه جان و رادیس جان و بقیه دوستانی که انتقال دادند  خدایا هی ...

الهی آمین 🤲🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خانوما خواهش میکنم راهنماییم کنین  من با متفورمین پریودم منظم شده و تخمک گذاری دارم ولی چون شوه ...

خیلی کار خوبی میکنه داروی هورمونی بهت نمیده 

چون وقتی شوهرت ضعیفه هر چقدر هم‌تخمکهای تو‌خوب باشن کاری از پیش نمیبری فقط الکی تخمکهات هدر میرن و‌ممکنه ذخیره ات پایین بیاد بهتره بری میکرو‌ کنی اگه تخمکهات خوب باشن فقط اسپرم‌ضعیف باشه به خاطر تخمک خوب هم شانست توی میکرو‌ زیاده ولی طبیعی یکم‌سخته 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
مرسی که ادرس رو گفتی بهداشت میگن دو روزه اماده میکنه باز انجام بدم دقیق بگم منم بخاطر هزینه تست ک ...

آره خیلی زور داره کار خوبی میکنی 👌👌ان شاالله همه کارات به اسونی طی بشه 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
تازه وديعه اينقده😭 تموم شده ش فكر كنم دو سه تومن بالاتر ميفته

اره دقیقا 🤦‍♀️🤦‍♀️ به کجا داریم میریم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

عه مرسی عزیزم ان شاالله راحت فارغ شی  نی نی ات رو بغل کنی منم ان شاالله چن ماه دیگه میام صارم ب ...

من از اول کلا اونجا بودم

مراقبتهام هم اونجا

سونو و غربال و ازمایش و اکو و این اواخر نوار قلب و ان اس تی و مشاوره بیهوشی

دکترم کرم نیا

😉

قربونت برم ❤😍ان شاالله 🤲 در حد دووعده لوبیا پلویی و سه وعده ماکارونی مواد اولیه اش رو اماده کردم و ...

انشاالله که دو قلو بارداری 😍😍😍🙏🙏ببخش یه چیزی تو مواد سوپت هویج هم میریزی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قربونت برم ❤😍ان شاالله 🤲 در حد دووعده لوبیا پلویی و سه وعده ماکارونی مواد اولیه اش رو اماده کردم و ...

گلم خوب استراحت کن.دکتر من امروز گفت فقط استراحت کامل برای فرنگی پاشم. 

غذا همسرم میاره کنار تخت میشینم میخورم.

شیرسویا تونستی بخر بخور.گلابی.آناناس تازه.فرنی با نشاسته یا آب ونشاسته هم بخور.چهرمغز بخور

انبه دکتر من گفت نخورم.الو آلبالو عدس زعفرون غذا نفاخ نخور.

ان شاءالله به حق بی بی دوعالم ایندفعه جواب مثبت بگیریم

.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
اره دقیقا 🤦‍♀️🤦‍♀️ به کجا داریم میریم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

انشالله سزارین شما

انقد پول خرج کردیم

پول سزارین دادن یه لذت خاصی داره

چون میدونی همه سختی ها تموم شده

من خدایی چقد پول مکمل و قرص خارجی دادم که بیمه نداد

😉

بیتاومهتا عزیزم

ممنون گل من سلام هم یادم رفت خوبی فاطمه جان خوشگل خاله چطوره ای جونم وای دلم غنج رفت براش از الان😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم نه هیچ مشکلی نداره. منم اولا رو با هم میخونم ولی روزا ک جلوتر میره و تعداد زیاد میشه تو ط ...

الائه جان امروز چندمین‌ روز از انتقالته ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
حتما میام میگم هاشمی خیلی خوبه صارم واسه عمل میاد 

سلام جونم خوبی بهبه دیگه نزدیکای زایمانت هستش بسلامتی جونم انشاالله که بسلامتی بغلش کنی 😍😍😍🤩🤩

روز زایمانت همه دخترا رو از نظر بگذرون 

الائه جان امروز چندمین‌ روز از انتقالته ؟

سلام خوبی جونم از دکتر غدد وقت گرفتی 

آلاعه جون  انشالله مثبت بشی بمن مخصوص پیام بدی چون شاید اون روز من سرم شلوغ باشه نتونم بیام ت ...

قربووونت برم عزیزم. ❤️ممنونم. ان شاالله اگه مثبت شد چشم حتما❤️😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱