2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
الهی عزیزممم به مبارکی و سلامتی  انشاءالله دوتاشون سفت بچسبن به دلت و بشن چشم و چراغ خونه زندگ ...

یک دنیا ممنونم عزیز دلم .😍🌷❤ ان شاالله .واقعا حس خوبی داره .امیدوارم بمونن برام 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمها این تاپیک برا انجام ای وی افه؟ای وی اف با میکرو فرق داره؟؟تو کدومش ادم نتیجه بهتری میگیر ...

سلام عزيزم بله ى فرق كوچيك داره اما الان همه جا ديگه ميكرو ميكنن براى سهولت و سرعت مرحله لقاح

اى وى اف تخمك و اسپرم رو كنار هم قرار ميدن تا خودشون تلقيح پيدا كنن

اما ميكرو اسپرم را با سوزن هاى مخصوص داخل تخمك تزريق ميكنن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مبارک باشه عزیزم. ان شاء الله که 14 روز دیگه میای و خبر مثبت شدنت رو بهمون میگی. 🤲🤲

ممنونم عزیزم ان شالله 🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزيزم بله ى فرق كوچيك داره اما الان همه جا ديگه ميكرو ميكنن براى سهولت و سرعت مرحله لقاح اى وى ...

یعنی منم بگم میکرو انجام بشه؟؟تروخدا کدوم مثبت میشه خیلی برام مهمه نتیجه بگیرم بریدم دیگه خسته شدم تو این راه و پروسه ی درمان😢😢😭😭

برای خوشبخیتم صلوات مهمونم می کنید دوست عزیز❤
مباااارکه عزیزم. ان شاالله ۱۴ روز دیگه دوباره تبریک بارون بشی😍😍

مرسی عزیز دلم .ان شاالله برای شما هم‌همینطور 😍🤲🤲🤲🌷🌷

یاد کاربر  یاسین_ یاسمین افتادم اونم سه روره پیش دکتر عارفی بود که مثبت شد ان شاالله دو قلو میگ ...

وای 😍😍 خدا از دهنت بشنوه 😍😍 

انشاءالله که دوهفته دیگه باخبربارداریت خوشحالمون کنی،اونم دوقلو🤲😍😍

ممنونم عزیزم .ان شاالله 😊🤲🤲

ماهک جان برای من ۳۹ بود ولی دکتر گفت حتما حتما سرکلاژ. حتی به عدد سرویکسم نگاه نکرد بهش گفتم اخه خان ...

چیکا جان هر چی اصرار میکنم قبول نمیکنه میگه لازم نیست البته پزشک انتقالمم گفت نمیخواد خودمم از بس استرس هماتوم و طول سرویکس رو دارم که نگو پنجشنبه آینده میرم سونو آنومالی دعام کن عزیزم 

یعنی منم بگم میکرو انجام بشه؟؟تروخدا کدوم مثبت میشه خیلی برام مهمه نتیجه بگیرم بریدم دیگه خسته شدم ت ...

عزيزم اونا كلا خودشون ميكرو ميكنن ب حرف ما نيستن

مثبت شدنشم ربطى ب نوع انجامش نداره اونا با هركدوم از دوطريق جنين تشكيل بدن مهم  كيفيت جنين تشكيل سده ست و پذيرش و امادگى بدن و رحم شماست

در اصل اونا مار خودشون رو راحتتر ميكنن و سرعت در روند تشكيل جنين در ازمايشگاه ك ميكرو ميكنن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
رادیس جان مبارکت باشه عزیزم انشالله ۱۴ روز دیگه باخبرهای خوب میای و نور امید به دل همه می پاشی مراقب ...

ممنونم عزیز دلم ❤😍🌷.باشه چشم مرسی از راهنماییتون  .فعلا دارم استراحت میکنم فقط درحد یه رفتن به سرویس بهداشتی حرکت میکنم بیشتر دراز کشیدم .بازم ممنونم بابت تذکرتون ❤😍

ممنونم عزیز دلم ❤😍🌷.باشه چشم مرسی از راهنماییتون  .فعلا دارم استراحت میکنم فقط درحد یه رفتن ب ...

انشاالله بتای تپل مپل گلم راستی غذا رو از قبل درست کردی یا کسی هست درست کنه برات

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنونم عزیز دلم ❤😍🌷.باشه چشم مرسی از راهنماییتون  .فعلا دارم استراحت میکنم فقط درحد یه رفتن ب ...

خواهری دیشب به نیت کی باید دعای مقاتل و میخوندیم من خوابم گرفت نخوندم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
یعنی منم بگم میکرو انجام بشه؟؟تروخدا کدوم مثبت میشه خیلی برام مهمه نتیجه بگیرم بریدم دیگه خسته شدم ت ...

شما قبب از انجام ميكرو سعى كنيد تموم ازمايش ها رو بديد ك از سلامت بدنتون مخصوصا  از لحاظ ايمنى و انعقادى  مطمئن باشيد و بعد از اون ان شاالله جواب مثبتم ميگيريد

انتخاب مركز و دكترخوب هم خيلى مهمه