2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
سلام مامانای عزیز شما بعد مثبت شدن ای وی اف تون  دکترتون   بغیر از فولیک اسید و ویتا ...

سلام عزيزم تا 16 هفته باید همین رو بخورید زیر 16 هفته مکمل نمیدن عزيزم 

به من تازه دیروز داد 16 هفته و سه روزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم تا 16 هفته باید همین رو بخورید زیر 16 هفته مکمل نمیدن عزيزم  به من تازه دیروز داد 1 ...

دکترم بمن مولتی ویتامین و کلسیم و اهن داده ازالان ینی نخورم ؟البته نمیتونم فعلا بخورم دیشب اومدم یدونه مولتی ویتامین بخورم ببخشید به طرز فجیهی ده دقه بعدش حالم بد شد ینی مردم و زنده شدم تواین سه ماه تاحالا اینجوری حالم بد نشده بود

مرسی عزیزم .ان شاالله .سه تا جنین سه روزه که یکیشون گفت خیلی ضعیف بود ولی انتقالش دادن همونجوری 😊🙂

یاد کاربر  یاسین_ یاسمین افتادم اونم سه روره پیش دکتر عارفی بود که مثبت شد ان شاالله دو قلو میگیره برات عزیزم😍

شما مثبت که شد آزمایشت دیگه مام‌ نرفتی ؟ آخه منم مسیرم دوره . دکتر میگه مثبت شدی تا سه ماهگی بیا ولی ...

نه واقعا سخت بود دیگه نرفتم 

فقط سونو ساک رفتم که گفتم داپلره خدایی نکرده خارج رحمی چیزی باشه مشخص بشه 

بعدش دیگه سونو قلب و آن تی همینجا رفتم پیش دکتری که پرونده داشتم پیشش مشکل انعقادیم نوشته بود تو پرونده داروهامم خودش تنظیم کرد الان دوتا شیاف دارم و انوکسا و اسپرین ویتامین دی و فولیک 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سی دی میگرفتی هر وقت نگران شدی فیلماشو میبینی دلت آروم میشه با اینکه فیلم اون روزش نیست ولی حست خوب ...

عزیزم‌😍😍😍 به من نگفت اصلا اگه میدونستم میگفتم بهش … فرزی جان من جدیدا هرکس تو بارداری مشکل براش پیش میاد همزاد پنداری میکنم استرس میگیرم … شما هم اینطوری هستی ؟ 

چرا یه شیافت شد دو تا؟ قیمت شیاف بدون نسخه میدونی چقدر میشه؟

اول ی آمپول بود ی شیاف بعد گفت آمپول رو حذف کن شیاف جاش بذار 

بعد ان تی نرفتم پیشش هنوز ببینم چی میگه منتظر جواب غربالکری هستم 

نه نمیدونم بدون نسخه چقده والا 

عزیزم ایشالا که اینبار حاجتروا میشی و آغوشت پر‌میشه بزودی😍 الهی به حق مظلومیت امام حسن دلت شاد بشه ...

قربووونت برم. همچنین ان شاالله❤️❤️❤️تو همه دعاهام برا همه مون دعا می کنم منم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دخترا مامانم زنگ زده میگه بیا اینجا پیشم بمون همه کاراتو خودم انجام میدم.بنده خدا خودش با اون سن وزا ...

انشالله به سلامتی مثبت میشی عزیزم

چرا به همه گفتی؟ استرس میدی به خودت اینجوری

من باشم تا زایمانم به کسی نمیگم 😄

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام به همه دوستان عزیزم .من انتقال جنینم انجام شد و برگشتم خونه ❤😊😊 ممنونم از همه دوستانم بابت دع ...

مباااارکه عزیزم. ان شاالله ۱۴ روز دیگه دوباره تبریک بارون بشی😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فریناز منم جز کسایی بودم ک هم بتام بالا بود هم بی بی چکم فورا پررنگ شد. بازم رفتم سونو. دکتر گفت صدد ...

فرزی جان منم روز ۶ بیبی چکم هاله داشت و‌روز ۷ دو خط بود که عکسشو اینجا گذاشتم … 

سلام به همه دوستان عزیزم .من انتقال جنینم انجام شد و برگشتم خونه ❤😊😊 ممنونم از همه دوستانم بابت دع ...

مبارک باشه عزیزم. ان شاء الله که 14 روز دیگه میای و خبر مثبت شدنت رو بهمون میگی. 🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
پسره مادر😍 مبارکت باشه مال منم موقع ان تی گفتن پسره هفته پونزده هم بهم گفت صددرصد پسره گفتم از روی ...

عزیزم تو هم مبارکت باشه 

حالا من برا سیسمونی کفتم صب کنم تا ۱۵ هفتگی برم  که قطعی باشه 

ایشالا فقط صحیح و سالم‌ بیان بغلمون 🤲🤲🤲