2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
منم دفعه اول ۳ روزه بودن ۸ سلولی. ازمایش ایمنی و انعقادی ندادی؟

من فک میکنم عمدا نزاشتن جنین ها بلاست بشن.یجور درامدزایی کنن که دفعه دوم هم بریم.

ازمایش ایمنی و انعقادی همون اول اول داده بودم

مشگلی نداشتم

😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای 😂بخدا اسم شمارش انگشتو نیاورم که استرس این یکی ب جونتون نیفته ولی اولین کاری که کردم همین بود ...

عزیزم😅😅😅

من ک تا الان نمیدونستم حاملگی اینقدر پراسترسه

بازم خوبه از اواسط دهه شصت فکر کنم ۶۶- ۶۷سونوگرافی اومده. قبل از اون مادرا چی میکشیدن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام سه شنبه نه من ندارم.بچه ریه هاش درگیر شده نمیتونهدنغس بکشه .غصه خودش به کنار هزینه اش یه طرفی‌ ...

کدوم بیمارستان سزارین شدی؟

نی نی از کجا کرونا گرفته؟

من قبل سز باید تست کرونا بدم.همراهم هم باید تست بده.و اگه شوهرم بخاد اتاق عمل بیاد باید تست بده

جزء قوانین صارم هست.

😉

سلام رز جان  به من هم نامه داد گفت برو مشاوره غدد من بیرون از مرکز رفتم متخصص غدد ازمایشمو دید ...

ممنون‌عزیزم خیلی خوب توضیح دادی پس منم میرم متخصص غدد عزیزم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام عزیزای من.وقت بخیر.شلام خاله ها ما اومدیم تو دل مامانم  

دخترا الان از کلینک برمیگردم انتقال انجام دادم خداروشکر وضعیت جنینا خوب بود.

ان شاءالله به حق صاحب امشب دعاهاتون مستجاب بشه و جواب منم مثبت بشه وهمه عزیزای دل حاجت روابشن.

خیلی دوستون دارم ممنون که همراهم هستین وبرام دعامیکنید.همه دعاهای قشنگتون درحق من به خودتون برمیگرده ان شاءالله   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام عزیزای من.وقت بخیر.شلام خاله ها ما اومدیم تو دل مامانم     دخترا الان از کلینک برمیگ ...

سلام عزيزم خوش اومدن ب خونه

ان شاالله نه ماه ديگه حضورشون تو خونه كنار داداش كوچولوشون😍😍

الهى شكر ك خوب بوده جنين ها ان شاالله ك سفت و محكم ميچسبن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام سه شنبه نه من ندارم.بچه ریه هاش درگیر شده نمیتونهدنغس بکشه .غصه خودش به کنار هزینه اش یه طرفی‌ ...

الهی که خدا شفابده دختر نازتون رو با سلامتی و تندرستی ببرین خونه انشاءالله بهترشد حتما خبر بدین عزیزم

سلام عزیزای من.وقت بخیر.شلام خاله ها ما اومدیم تو دل مامانم     دخترا الان از کلینک برمیگ ...

مبارک باشه عزیزم نی نی های قشنگت 😍😍

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

سلام عزیزم. ان شاء الله که 14 روز دیگه با خبر مثبت شدنت میای 🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌