2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
آخه دکتر گفت برو‌ پیش مشاوره غدد که توی مرکز بود من‌نتونستم برم چون‌ وقت ندادن الان نمیدونم توی شهرس ...

سلام رز جان 

به من هم نامه داد گفت برو مشاوره غدد من بیرون از مرکز رفتم متخصص غدد ازمایشمو دید و زیر نامه نو‌شت برای کارهای ای وی اف مشکلی ندارم ولی هر 40 روز آزمایش تکرار بشه همین و بس 

شما هم تو شهر خودت برو متخصص غدد 

ان شاالله زودی دامنت با بچه های سالم و صالح سبز میشه منم همون  یک بار با استرادیول ضخامتم بالا ...

من اون دفعه اگه یادت باشه ضخامتم بنظرم بالا بود دکتر ک میگف خوبه

ولی روز ۱۰ سیکل ۱۰ و نیم بود

روز ۱۱ ۱۱ بود

نمیدونم چیکار کنم 

یادته تو ضخامتت بالا نمیرفت من خیلی بالا رفته بود گفتم بیا یکمشو بدم ب تو🤣

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

رفقا من پی سی او دارم و سه سال پیش هم که میکرو کردم دکتر گف خفیف هستی ولی یک ساله حس میکنه بدتر شده

بیشتر درگیر علائمش شدم به نظرتون دکتر غدد برم یا زنان یا پوست؟

شدیدا موهام ریخته و شقیقه هام خالی شدن

به خداوندی خدا به بزرگیش به فاطمه زهرا قسمش میدم واسم معجزه کنه مگه نه اینکه خدای معجزه هاست😭ریه ها ...

اخی عزیزم 😭بمیرم الهی اخه تو شکم شما بوده چجوری کرونا گرفته   نگران نباش ان شاالله مشکلی پیش نمیاد زودی خوب میشه

پس اگه کم کنی یا قطع کنی هم اوکیه. من که ۳۳ بودم گف با توجه به طول سرویکس قطع کنی مشکلی پیش نمیاد. و ...

البته اینو بگم که روزی ک رفتم دکترم برام سونو ان تی بنویسه این دستورات دارویی رو داد و گفت پروژسترون قطع و دو هفته شیاف... بعدش رفتم سونوگرافی ان تی و طول سرویکسم مشخص شد. 

نمیدونستم این دوتا ب هم مربوطه 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من فک میکنم دفعه اول چون جنینهام ۸ و ۱۰ سلولی بودن نگرفت دفعه دوم کامپکت و بلاست بودن

منم دفعه اول ۳ روزه بودن ۸ سلولی.

ازمایش ایمنی و انعقادی ندادی؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون