2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
الان منتظر دفع چی باشم عزیزم؟

اصلا نمیخواد منتظر چیزی باشی، وقتی خونریزی شروع بشه، دیواره رحم ریزش میکنه و هرچی که توی دیواره هست دفع میشه. الان توی دیواره رحمت هم یه ساک بارداری است که تا حالا چروکیده شده. اون هم مثل یه لخته خون حالا کمی رنگ سفید تر دفع میشه. اصلا ممکنه نبینی.

سلام عزیزم،منم یکبارعطسه زدم زیردلم همینجوری یکدفعه تیرکشید،انشاءالله که زودترخوب بشیم وختم به خیربش ...

عطسه کردنی بعضی وقتا اینجور میشم  اره سرماخوردگی خیلی خره من حساسیتم هم هست 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون مامان سوفی جون. ان شااله به زودی یه بارداری سالم قسمت خودت بشه و دلت شاد بشه. راستش دکتر فقط ...

چشمت روشن عزیزم

الهی به سلامتی این دوران رو بگذرونی و به خوشی بغلش کنی

منم دیگه نذرم رو ادا میکنم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

@رادیس۱۲   منم به نیت شما دعا مقاتل بن سلیمان رو خوندم انشالاه فردا انتقالت با موفقیت انجام بشه و حس مامان ششدن تا نه ماه حس کنی عزیزم 😘😘😘

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
خانما کمک ام کنین  درد دارم خیلی دردام هر چند دقیقه میگیره با شدت ول میکنه  چیکار کنم بر ...

متاسفانه با همون درد دفع میشه ولی اگه دیدی خونریزی زیاده برو دکترچون افت فشار میاره من سه بار آز حال رفتم یکی حتما باهات باشه بمیرم برایه دلت اون روزای خودم میاد جلو چشمم

خانما من واقعا خیلی استرس دارم از هیستروسکوپی😓نمیدونم چم شده.. 

یه روز امیدوار میشم بهش یه روز ناامید و میگم هزینه ی اضافیه 😓😓😓

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
سلام عزیزم. خدا رو شکر بلاخره رفتم دکتر، آزمایش خون رو گرفت، سرم دومم رو هم تزریق کرد. سونو کرد و یه ...

خداروشکر😍 خیلی خوشحال شدم از صبح منتظر پیامت بودم مواظب خودت باش عزیزم اگه لکه بینی داری استراحت کن و شیافتو مرتب استفاده کن من مطمئنم بهترین روزا در انتظارته😍

سلام عزیزم. خدا رو شکر بلاخره رفتم دکتر، آزمایش خون رو گرفت، سرم دومم رو هم تزریق کرد. سونو کرد و یه ...

واااای خدارو هزاران بار شکر😍😍😍😍 ان شاالله ب سلامتی تا اخر عزیزم😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
پس چرا میگن باید بیفته ی چیز گرد 🥺

بستگی به اندازه جنینت داره، یادمه بهت گفته بودن خیلی کوچیکه

من ۷ هفته بودم جنین اندازه یه لوبیا قرمز بود و رنگش سفید بود

تونستم بردارم و گذاشتم تو یه ظرف آزمایش دادم برای آزمایش ژنتیک

جنین تو خونه اومد بیرون ولی فرداش رفتم بیمارستان بستری شدم قرص دادن برای بقایا

باز هم کامل بقایا دفع نشد و هیستروسکوپی کردن برای برداشتن بقایا چون گفتم تحت هیچ عنوان دیگه کورتاژ نمیخوام بشم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خانما من واقعا خیلی استرس دارم از هیستروسکوپی😓نمیدونم چم شده..  یه روز امیدوار میشم بهش یه رو ...

عزیزم  چرا اونجوری فکر میکنی اولا که اصلا سخت نیست بعدشم خیلی درصدو بالا میبره چون باهاش خراش میدن من اون باری که هیستروکردم مثبت شدم

متاسفانه با همون درد دفع میشه ولی اگه دیدی خونریزی زیاده برو دکترچون افت فشار میاره من سه بار آز حال ...

تو تاپیک میبینم اونا با من مثبت شدن رفتن قلب رو دیدن جیگر گوششون تو دلشونه ان شالله خدا نگه داره واسشون 

😔😔بچه منم رفت