2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خانما کمک ام کنین  درد دارم خیلی دردام هر چند دقیقه میگیره با شدت ول میکنه  چیکار کنم بر ...

عزیزم شما قطعا باید میرفتین تو این مدت دارو میگرفتی برای دفع بهتر و راحت تر

حتما برو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان انوکسا رو باید تو چه شرایطی نگهدارم؟؟ 

نسرين جان داروخانه ب من تاكيد ميكرد تو در يخچال بذارم و خودشم باهاش يخ ميذاشت ك تا برسم خونه خنك باشه

اما نظر دوستان اينجا ظاهرا فرق داره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها منم امروز رفتم ان تی  خداروشکر همه چی خوب بود جوجمم بزرگ شده بود تو سونو دیدمش  ه ...

آى جان بسلامتى عزيزم چشمت روشن

ان شاالله بقيه شم ب خوبى پيش بره💚🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ببین روی جعبه اش چی نوشته

رو جعبه ش نوشته دماى زير ٢٥ درجه

ك درصورتى خارج از يخچال الان زير ٢٥ هست ك شبانه روز كولر روشن باشه

مبارک باشه به سلامتی ❤️ اندازه جنین به تاریخ پریودت و سن بارداری میخورد؟ کیسه آبگرم اصلا روی شکمت ...

ممنون مامان سوفی جون. ان شااله به زودی یه بارداری سالم قسمت خودت بشه و دلت شاد بشه.

راستش دکتر فقط گفت از سن بارداری خیلی کوچیکتره و بعدا مجدد سونو میکنیم. دیگه ادامه نداد و چیزی نگفت. یه عکس هم بهم داده توش نوشته اول بارداری، سن رو ننوشته اصلا یعنی فقط به آلمانی نوشته früh ss.  ولی به تاریخ آخرین پری خودم باید ۶ هفته باشه.

البته دکتر بهم گفت همین که طبیعی بارداری شدم باید خیلی خوشحال باشم و امیدوار، ولی با شرایطی که دارم دل نبندم تا هفته ۱۴- ۱۵ که ببینیم چطور پیش میره.

توکل به خدا که کن فیکون خودشه.

پس چرا میگن باید بیفته ی چیز گرد 🥺

معمولا چیزی دیده نمیشه. من که هر دوبار سقط خودبخود چیزی به جز لخته ندیدم. البته یه بافت کمی سفید تر دیدم ولی اون هم مثل لخته بود و تمام. آخه اونقدر بزرگ نیست که دیده بشه.