2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045851 بازدید | 684485 پست
ان شاالله به سلامتی دردونه هاتو بیاری خونه و ۱۴ روز بعد خوش خبر  بیای عزیزم😍😍😍

ممنونم عزیز دلم 😍😍ان شاالله با دعای خیر شما عزیزانم🤲😍یک دنیا ممنونم بابت دعاتون 😍ان شاالله خودتم خوش خبر بیای 😍❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام آزمایش dfi همسرم ۴۸درصده درمانی براش هست؟؟ اگه کسی تجربه ای داره بگه ممنون میشم. فقط همینو ...

واریکوسل دارن؟تخلیه یک روز درمیان .استفاده از کیسه یخ،شستشوبا اب سرد به مدت ۱۰ دقیقه تا یک ربع .نبوشیدن لباسهای جذب و استفاده نکردن از جکوزی گرم و سونا 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم عزیزمی ❤️❤️ بیا عزیزم من که جواب گرفتم انشالله توهم جواب میگیری خدا بزرگه 🤲

قربون دستت یک دنیا ممنونم 🙏🏻😍😍🌷🌷

بچه ها من یادم رفته قبلا ک پردنیزول میخوردم چجوری بود. گرسنگی کاذب میاورد؟ از شنبه ک شروع کردم خیلی ...

اره فکر کنم یک مقدار اشتها رو زیاد میکنه من اضافه وزن پیداکردم 

واریکوسل دارن؟تخلیه یک روز درمیان .استفاده از کیسه یخ،شستشوبا اب سرد به مدت ۱۰ دقیقه تا یک ربع .نبوش ...

نه تا حالا که هرچی دکتر رفتیم نگفتن واریکوسل داره، تا درمان نشه نمیشه میکرو کرد درسته؟؟

سلام عزیزم، به سلامتی و مبارکی ان شاالله 🤲🌹 ان شاالله که قلبشون هم تشکیل میشه و ۱۲۰ سال سلامت و خ ...

الهی آمین مرسی مهربونم بابت انرژی خوبت

برا سلامتی دو قلو های افسانه ایم انرژی مثبت بفرستید بمونن برام🤩بعد ۶بار آی یو آی ۳ بار پانکچر و ۵ بار انتقال خدا این فندوقارو بهم داده قوربون خدا برم یه جا جبران کرده قبلیارو،🥰🤣
چه هیجان انگیییییز چشام قلبی شدم جونم😍😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩عزیزم بارداری سالمی داشته باشی 😘😘😘😘🙏بر ...

مزسی عزیزم انشالله به حال و روزی که الان دارم دچار بشی،😅🤩🥰

برا سلامتی دو قلو های افسانه ایم انرژی مثبت بفرستید بمونن برام🤩بعد ۶بار آی یو آی ۳ بار پانکچر و ۵ بار انتقال خدا این فندوقارو بهم داده قوربون خدا برم یه جا جبران کرده قبلیارو،🥰🤣
خدا رو هزاران مرتبه شکر الهی که هرسه تاشون قلبشون ۱۲۰ سال با عشق بتپه         ...

قوربونت برم مهربونم انشالله خدا هرچی میخوای و خیلی زود بهت بده

ان شاالله ان شاالله 😍😍😍ذوق کردم 🙂🙂🙌🙌🙌 بی نهایت ازت ممنونم که به یادم بودی .خدا دختر گلت رو ح ...

فدات عزيزم ممنون ازدعاى خيرت

ان شاالله ذوقت تا نه ماه ديگه ك بدنيا ميان موندگار بشه🤲🏻💚🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام هانیه جون نینیمون خوبه میگم من برم مام مثلا بگم ابن سینا تخمک کشی کردم باید مدارک ببرم  از ...

سلام عزیزم خوبیم شکر خدا شما خوبی؟

نه گلم نیازی نیست فقط خودت شرح کامل داروهایی که استفاده کردی و نتایجش یادت باشه ازت میپرسن همه رو. همه آزمایشات خودت و همسرت هم ببر حتما.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه تا حالا که هرچی دکتر رفتیم نگفتن واریکوسل داره، تا درمان نشه نمیشه میکرو کرد درسته؟؟

یه سونوگرافی بدین خوبه .بله درمان کنین بعد برین تو سیکل پانکچر 

سلام سلام خوبین خوشگلای من اومدم بگم من بعد ۵بار انتقال این سری مثبت شدم اونم سه قلو امیدت ونو از دس ...

به به مبارک باشه 😍😍😍ان شاالله به سلامتی دوران بارداری رو طی کنین و قلبشون هم تشکیل میشه و ۱۲۰ سال هم میتپه ❤😍😍

سلام دوستان وقتتون بخیر  منو راهنمایی میکنید  حال روحیم خیلی بد  خیلی پرخاشگر شدم ...

سلام عزیزم به خاطراسترس وفشاری که این چندروزداشتیه،الان که خداروشکرهمه چیزختم به خیرشده بقیشم توکل کن به خدا ،روصورتت باگلاب اسپری کن واسه حال روحیت خیلی خوبه 

سلام سلام خوبین خوشگلای من اومدم بگم من بعد ۵بار انتقال این سری مثبت شدم اونم سه قلو امیدت ونو از دس ...

سلام عزیزم خداروهزارمرتبه شکر،ان‌شاءالله که سه تاشون روبه سلامتی بغل کنی،لکه بینی هم اینجااکثرا داشتیم نگران نباش استراحتت روبیشترکن ودکترت رو هم درجریان بزار