2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
سلام دوستان خوبم صبحتون بخیر  اول یه تشکری کنم از تمامی عزیزانی که جویای حالم بودن و برای من و ...

سلام دوست عزیز خدا رو شکر امیدوارم بقیه بارداریتو بسلامتی بگذرونی و فندقات صحیح و سالم بیان تو بغلت

شکر خدا که خوبی من سلامتی یه جلسه رفتم آموزش رانندگی فکر کنم مربی هضم نکرده سوتیامو دو روزه پیام مید ...

وای فاطمه از دسته تو 😁😁😁😁

فدات بشم خوب کاری کردی رفتی ورزش یادت نره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@alaae     @داداشمممم     @rose_710     عزيزان دلمممم، خانم ...

عزیز دلم مامان خانوم ممنونم با اینکه نیستم به یادم بودی خیلیییی ازت ممنونم خوشا به سعادتم خیلی لطف کردی انشالله به سلامتی فرزندتو صحیح و سلامت بغل کنی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام میشه لطفا منو راهنمایی کنید من برای دومی میخوام ای وی اف کنم. در کل چند تا آمپول داره برا پانکچر و انتقال؟ و اینکه من شاغلم بعد از انتقال نیاز به استراحت مطلقه  من نمیتونم مرخصی زیاد بگیرم کارم با کامپیوتره و اینکه من که اولی رو طبیعی شدم نیاز هست آزمایشهای ایمنی بدم یا نه ؟ ممنون میشم جواب منم بدین

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
عزیز دلم مامان خانوم ممنونم با اینکه نیستم به یادم بودی خیلیییی ازت ممنونم خوشا به سعادتم خیلی لطف ک ...

سلامت باشی گلم، ما همیشه به یادت هستیم و منتظر خبرهای خوبت هستیم ان شاالله 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام میشه لطفا منو راهنمایی کنید من برای دومی میخوام ای وی اف کنم. در کل چند تا آمپول داره برا پانکچ ...

سلام عزیزم، به سلامتی باشه ان شاالله. باید با دکترت مشورت کنی برای هر کسی متفاوته روش درمان و داروهای تجویزی. بعد از انتقال هم استراحت مطلق لازم نیست، من خودم بجز جاروبرقی و طی مابقی کارها رو خودم انجام دادم. فقط مدت طولانی سرپا نباش و کار سنگین هم نکن.

ان شاالله که خیره عزیزم 🤲🌹

سلام عزیزم، به سلامتی باشه ان شاالله. باید با دکترت مشورت کنی برای هر کسی متفاوته روش درمان و داروها ...

ممنون همچنین  شما برای پانکچر چند تا آمپول زدی حدودا  . خودم میتونم بزنم وقتی سر کار هستم 

سلام ببخشید منم راهنمایی میخواستم من همسرم آزواسپرمه بعد از بیوپسی گفتن غیرانسدادیه و چنددونه اسپرم پیداشده نابالغ اند میخواستم بپرسم با اسپرم نابالغم میشه ایکسی کرد؟ چقد موفقیت آمیزه.؟

سلام بروی ماهت مامان خانم، خدا رو هزاااااار مرتبه شکررر 🤲🌹 هممون میدونستم که دردونه هات صحیح و سل ...

سلام سحر جانم 

فدای محبتت 

ممنونم ازت بابت تمام کمک ها و دعاهات 

انشالله که خیرو برکتش نصیب خودت و دختر گلت بشه 

واقعا خداروشکر 

استراحت میکنم توکل به خدا 

میخهای تعیین جنسیت کنی یا ناباروری ثانویه گرفتی

ثانویه نمیدونم چیه  یه پسر دارم شوهرم خیلی ضعیفه میخوام برا دومی میکرو کنم اولی و طبیعی شدم 

ممنون همچنین  شما برای پانکچر چند تا آمپول زدی حدودا  . خودم میتونم بزنم وقتی سر کار هستم& ...

یکیش که قلمی بود، دو تا دیگه هم بود که باید با سرنگ میکشیدی تزریق میکردی، فکر کنم حدودا ۲۴ تا با سرنگ بود و ۲ تا هم قلمی. دور ناف و بازو بودند. چهار تا هم دو شب قبل پانکچر به بازو تزریق کردم. همه رو‌ خودم زدم چون زیرجلدی بودند.

سلام دوست عزیز خدا رو شکر امیدوارم بقیه بارداریتو بسلامتی بگذرونی و فندقات صحیح و سالم بیان تو بغلت

سلام عزیزم خوبی؟؟میگم دکتر رستمی آزمایشگاه همه چی تو کلینیکش داره یا باید بری بیرون؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦