2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
ای جون دلم  احسنت به این طرز تفکر حال دلم خوب شد با دیدن پیامت  انشالله که خدا نظری کنه ...

مرسی ازتون ک تا همین جا هم کلی کمکم کردین ،مرسی از دعاتون میدونین خیلی نیاز دارم ،منم برا سلامتی دوقلوهای شما دعا میکنم به سلامتی به دنیا بیان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم 😍چه تفسیر قشنگی الهی که ۹ ماه دیگه تو دلت بمونن و سالم بغلشون کنی عزیزم حتما اگه قابل باشم ...

مرسی عزیززم همسرم میگه اینقدر امیدوار نباش بعدش نمیتونم افسرده اتو جمع کنم ،بهش میگم عب نداره بذار خوش باشم خدای منم بزرگه منم برات دعا میکنم

سلام دوستان خوبم صبحتون بخیر  اول یه تشکری کنم از تمامی عزیزانی که جویای حالم بودن و برای من و ...

سلام بروی ماهت مامان خانم، خدا رو هزاااااار مرتبه شکررر 🤲🌹

هممون میدونستم که دردونه هات صحیح و سلامت هستند و مثل شاخ شمشاد قراره بیان توی آغوشت 😍

دیگه خیالت راحت شد شکر خدا، استراحت کن نگران نشتی کیسه آب هم نباش خودش ترمیم میشه کم کم. الهی که از اینجا به بعد دیگه تا آخرش راحت و آسوده پیش بری و سلامت هم زایمان کنی ان شاالله 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
[QUOTE=250596872]ممنونم عزیزم ان شاالله انتقال میدی و ایندفعه مثبت میشی عزیزم من همیشه یه دردی توی ر ...

کاش بهش پیشنهاد میدادم نمیدونم والله

هر دفعه میرم میگم درد دارم دفعه آخر دکتر عصبانی شد رو به ماما کرد و گفت: میگه درد دارم مچ دست منم درد داره ای میاد میگه درد دارم😒

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام‌به‌همه دوستان عزیز و‌مهربونم‌ایشالا که حال دل همتون خوب باشه.من با کلی دردسر مرخص شدم و بهم‌واس ...

سلام عزیز دلممم، به به چه عاااالی به سلامتی و مبارکی ان شاالله 🤲🌹

دعای خیر همه بچه ها بدرقه خودت و دردونه ت، ان شاالله که زایمان راحت و سلامتی داشته باشی و فرشته کوچولوت رو صحیح و سلامت در آغوش بگیری و خوشبختی و عاقبت بخیریش رو ببینی زیر سایه امام زمان (عج) 🤲🌹

عزیزم بعضی وقتا استرس بالا باعث درد در رحم میشه  مثل اینکه رحمت تیر بکشه؟؟؟

درد دارم تیر کشیدن هم است آدم  استرسی  هم هستم 

زیاد سوار موتور میشم بخاطر این نیست 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
بچه ها کسی میتونه منو راهنمایی کنه دختر من یه کم‌حساس شده. چون تو هر  دو خانواده تک‌نوه بوده و ...

عزیزم به نظرم حتما با مشاوره صحبت کن، موقعیت خیلی حساسیه، بقول خودت آدم نمیدونه چجوری رفتار کنه که هم عادت نشه هم حساسیتش بیشتر نشه. تحت نظر مشاوره باش تا ان شاالله با عضو جدید خانواده کنار بیاد 🌹

من دوقلوهای قشنگمو شنبه گذاشتم تو دلم و اوردمشون خونه،حالا دوهفته دیگه چی میشه دست خداست ولی تو این ...

به سلامتی و مبارکی عزیز دلمممم، ان شاالله دو هفته دیگه با جواب آزمایش مثبت میای و خوشحالمون می‌کنی 😍🤲🌹

@alaae    

@داداشمممم    

@rose_710    

عزيزان دلمممم، خانم‌های صبور ❤️🌹

به نيت شما دعای عهد، زيارت عاشورا و دعاي توسل خوندم. ان شاالله كه حاجت روا بخير و مصلحت بشيد و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و چشم و چراغ دل و خونتون روشن بشه. الهي كه خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخير باشيد در كنار فرزندان و عزيزانتون و زير سايه امام زمان (عج) 🤲❤️🌹

مرسی عزیززم همسرم میگه اینقدر امیدوار نباش بعدش نمیتونم افسرده اتو جمع کنم ،بهش میگم عب نداره بذار خ ...

کاره خوبی میکنم همینطور ادامه بده منم کلی استرس دارم که اگه ی روز بخوام انتقال بدم چقدر استرس دارم چطوری استرسم رو کنترل کنم چون واسه ویزت اولم که چند روز دیگه ست کلی استرس دارم چه برسه به اون موقعه، ولی وقتی این پیامتو دیدم انگار حام خوب شد انگار مسئله ی استرس حل شد با خودم گفتم باید با همین فکر جلو رفت و تو این شرایط باید خودتو ی مامان فرض کنی و انگار که بارداری این بهترین روشه😍

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
ممنونم عزیزم. واقعا به چیزای بد اصلا فکر نمی کنم نمیدونم چرا چند شبه اینجوری شدم. خواب کسایی رو میبی ...

😂 چه جالب خوابام عجیب غریبنااا 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنونم عزیزم انشاءالله شماهم با همین انتقال مامان بشی.

مرسی عزیز دلم 🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...