2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

[QUOTE=250596872]ممنونم عزیزم ان شاالله انتقال میدی و ایندفعه مثبت میشی عزیزم من همیشه یه دردی توی رحم دارم یعنی مم ...[/QUOTEنه خداروشکر دردی ندارم.فقط یه وقتایی تیرمیکشه که طبیعیه.

اگر نیاز شد به دکترت پیشنهاد هیسترسکوپی بده اکر وافعا اذیت میشی.

بعضی مشکلات میوم فیبروم چسبندگی پولیپ رحم با سونو مشخص نمیشه.

ممکنه باسونو داپلر رنگی فیبروم مشخص بشه  ولی بقیه شون نه

بازم بستگی به نظر دکترت داره

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
زینب جون ان شاالله که این دفه دفه اخره و همه چی خوب پیش می‌ره صاحب دوقلو میشی یه روز صبح ک از خواب ب ...

سلام اکرم جون قربونت بشم .الهی خدا به خودت ونی نی سلامت بده واین دوران با سلامتی وشادی بگذرونی.

ممنون که به یادم هستی ودعام میکنی.

همین دعاهاکه درحق هم میشه. ان شاءالله مستجاب بشه به حق بی بی دوعالم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اکرم جون قربونت بشم .الهی خدا به خودت ونی نی سلامت بده واین دوران با سلامتی وشادی بگذرونی. ممن ...

ان شاالله عزیزم خدا دامنت و سبز میکنه یه خواهر و یه برادر برا پسرت میاری الهی آمین 💜 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام دوستان خوبم صبحتون بخیر  اول یه تشکری کنم از تمامی عزیزانی که جویای حالم بودن و برای من و ...

الهی هزاراااااااان بار شکر😍😍😍 ان شاالله بسلامتی و دل خوش بغل شون کنی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سونو انومالی هم میری ؟

نه عزیزم دیگه نیازی نیست فقط شاید یه اکو قلب برم اونم بستگی به آزمایش فردا داره جوابشو بگیرم 

روزی که آمینو داشتم قشنگ سونو کرد قلب و... دیدم و گفت آب جنین خیلی خوبه خداروشکر 

حالا فردا باید برم دکتر جواب آزمایشات رو ببرم براش ببینم چی میگه 

و داروهای ویتامین رو بده و امپول پرولوتون برام بنویسه مجددا طول سرویکس رو اندازه بگیره 

امروز رفتم تو 16 هفته 

رنگ رو که گفتم ابی یا صورتی کلا نخر میدونه دوست ندارم بنظرت ۱۵ هفته و یک روز سونو برم؟

سلام عزیزم خوبی میگم سونوگرافی خوب تو اصفهان کجا هست برا انومالی دوستام میگن برو احتیاط کار الان نی نی سایت خوندم راجبش خوب ننوشتن 

نه عزیزم دیگه نیازی نیست فقط شاید یه اکو قلب برم اونم بستگی به آزمایش فردا داره جوابشو بگیرم  ...

ب سلامتی بازم خدارو شکر  منم موندم کجا برم سونو 

سلام دوستان خوبم صبحتون بخیر  اول یه تشکری کنم از تمامی عزیزانی که جویای حالم بودن و برای من و ...

سلام عزیزم خداروهزارمرتبه شکرکه همه چیزخوب بود،انشاءالله که همون خدایی که تا الان هواتو داشته ومراقب شماوگل پسرابوده بقیش روهم ختم به خیرمیکنه

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

🌹 روز شانزدهم  چله 🌹

چله به نیت تمامی خانمهای تاپیک بدین شرح:

💟 صد صلوات هدیه به نرجس خاتون و یک آیت الکرسی جهت سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) به نیابت از خانمهای منتظر برای سبز شدن دامنشون به اولاد سالم و صالح

💟 سوره حجرات هدیه به ۱۴ معصوم به نیابت از خانمهای باردار جهت سلامت و حفظ فرزندانشون

ان شاالله همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و باردارها به سلامت این دوران رو طی کنند و سلامت هم زایمان کنند و خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخیر باشید زیر سایه امام زمان و در کنار خانواده و عزیزانتون 🤲🌹⁦❤️⁩

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

نمیدونم چی بگم 🥺🥺چون حالم خیلی بده  دیشب خواب میدیدم دارم نی نی شیر میدم 😭😭انقدد قشنگ بود ...

الهی ، بمیرم. منم ازین خوابا دیدم چقد ادم بعدش دلش میخواد شدید😭

چند شبه همش خوابای آشفنه میبینم تا صبح چند بار بیدار میشم. با اینکه قرص خواب میخورم و معمولا اصلا بیدار نمیشدم. صبح ک بیدار شدم کلا خستم انگار نخوابیدم بس ک ناخواداگاه هی بیدار میشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خداروهزارمرتبه شکرکه همه چیزخوب بود،انشاءالله که همون خدایی که تا الان هواتو داشته ومراقب ...

الهی آمین با دعای خیر شما عزیزان 

انشالله که شما هم این دوران رو به سلامتی طی کنی 

آمین یا رب العالمین 🤲🤲

اینکارو بکنی هم خیلی خوبه که بعد از انتقال زیاد سرپا نباشی برای غذا درست کردن ولی ح‌است باشه حتما م ...

چشم عزیزم .ممنونم 🙏🏻❤❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
امروز ازمایش دادم منفی شد  

ااا خیلی متاسفم .😔😔ان شاالله خیلی زود جاش برات پر بشه 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...