2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
بنظرم یه ماه دیگه آزمایش رو بده. چون اگر آزمایش ایمنی انعقادی سالم بود ممکنه این فرضیه بیاد وسط که ج ...

جنین که گرید بی بود ممکنه ضعیف بوده باشه خب🥺

اما انتقالمم فرش بود میگم خب شاید بدنم بعد اونهمه هورمون اماده نبوده 

هرار تا فکر میاد سرم دگ خودت میدونی ادم کلافه میشه 

جنین که گرید بی بود ممکنه ضعیف بوده باشه خب🥺 اما انتقالمم فرش بود میگم خب شاید بدنم بعد اونهمه هور ...

اره هزاار تا چرا میاد تو ذهن..من وقتی کارم به بیمارستان کشید یه تیکه از جفت تو بیمارستان افتاد بردنش پاتولوژی یه ماه بعد گفتن که سالم بوده..

راستی بعدش برا روحیه ات یه مسافرت با شوهرت برو...من پارسال دقیقا ۶ شهریور بود رفتم مشهد .حال روحیم خیلی خراب بود دوست داشتم بمیرم. هر روز صبح تا شب وارم گریه بود برا جنینم..اینقدر گریه کردم تو حرم..میگفتم یا امام رضا خودت شفاعتم کن خدا دوباره بچه امو بهم برگردونه😭

قربون امام رضا بشم. دعام اجابت شد..سالی دیگه دخترم رو میبرم پابوسش..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خدا به دلت صبر بده من آخر این ماه باید فرزندمو در آغوش میگرفتم 😭😭😭😭😭 ببین من بعد یک هفته ...

الهی ک دیگه برا هیشکی تکرار نشه😭😭😭 الهی خیلی زود معجزه وار خدا با یه تو دلی یهویی دلشادت کنه عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره هزاار تا چرا میاد تو ذهن..من وقتی کارم به بیمارستان کشید یه تیکه از جفت تو بیمارستان افتاد بردنش ...

شرایط سفر ندارم ولی دلم واس مشهد پر میزنه برم اونجا چادر بکشم سرم ی دل سیر گریه کنم 😭😭😭الانم تقریبا دوروز ی بار زنگ میزنم امام رضا باهاش درد ودل میکنم حرفامو ب کسی نمیتونم بزنم اخه 

اگه خودش خواست بطلبه برم😥

الهی ک دیگه برا هیشکی تکرار نشه😭😭😭 الهی خیلی زود معجزه وار خدا با یه تو دلی یهویی دلشادت کنه عزیز ...

الهی آمین. فدات شم انشالله چند روز دیگه خوشحالم کنی. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فاطمه از کجا گرفتی من دوجا سر زدم نبود

ببخشید گلم لینک کانالو الان دادن دوستام 

https://t.me/zemzemehdeltangi

الان رمان به جان او رو میذارن 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

👓 #ختم_سوره_واقعه

✅ برای افزایش رزق و برآورده‌شدن حاجات مهم

📌 شروع از دوشنبه‌ای که اول ماه قمری باشد:

⚜ روز دوشنبه اول ماه صفر

7 شهریور 1401

آیت‌الله بهجت رحمه‌الله برای افزایش روزی و برآورده شدن حاجات مهم، ختم سورۀ «واقعه» را به اطرافیان خود توصیه می‌کردند.

🔻 دستور این ختم بدین شرح است:

چون اول ماه قمری دوشنبه باشد، شروع کند به خواندن این سورۀ مبارکه، با طهارت و رو به قبله. روز اول یک مرتبه، روز دوم دو مرتبه و روز سوم سه مرتبه و همچنین تا روز چهاردهم، چهارده مرتبه بخواند.

🔻 هر روز بعد از تلاوت سورۀ مبارکه، این دعا را بخوانید:

يا مُسَبِّبَ الاَسْبابِ وَ يا مُفَتِّحَ الاَبْوابِ اِفْتَحْ لَنا الْاَبْوابَ وَ يَسِّرْ عَلَيْنَا الْحِسابَ وَ سَهِّلْ عَلَيْنَا الْعِقابَ [الصِّعابَ]، اللَّهُمَّ إِنْ كَانَ رِزْقِي و رِزْقُ عِیالي فِی السَّمَاءِ فَأَنْزِلْهُ وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ فَأَخْرِجْهُ وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ بَعِيداً فَقَرِّبْهُ وَ إِنْ كَانَ قَرِيباً فَيَسِّرْهُ وَ اِنْ كانَ يَسِيراً فَكَثِّرْهُ وَ اِنْ كانَ كَثِيراً فَخَلِّدْهُ وَ اِنْ كانَ مُخَلَّداً فَطَيِّبْهُ وَ اِنْ كانَ طَيِّباً فَبارِكْ لي فيهِ وَ اِنْ لَمْ يَكُنْ يا رَبِّ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ وَ وَحْدانِيَّتِكَ اِنَّکَ عَلی کُلِّ شَیْءٍ قَدیرٌ وَ اِنْ كانَ عَلي اَيْدِي شِرارِ خَلْقِکَ فَانْزِعْهُ وَانْقُلْهُ اِلَيَّ حَيْثُ اَكونُ وَ لا تَنْقُلْنِي اِلَيهِ حَيْثُ يَكُونُ.

🔻 در پنجشنبه‌های میان این چهارده روز، این دعا خوانده می‌شود:

يا ماجِدُ يا واحِدُ، يا جَوادُ يا حَليمُ، يا حَنّانُ يا مَنّانُ يا كَريمُ، اَسْئَلُكَ تُحْفَةً مِنْ تُحَفاتِكَ تَلُمُّ بِها شَعْثى، وَ تَقْضى بِها دَيْنى، وَ تُصْلِحُ بِها شَأْنى بِرَحْمَتِكَ يا سَيِّدى. اَللَّهُمَّ اِنْ كانَ رِزْقى فِى السَّماءِ فَاَنْزِلْهُ، وَ اِنْ كانَ فِى الاَرْضِ فَاَخْرِجْهُ، وَ اِنْ كانَ بَعيداً فَقَرِّبْهُ، وَ اِنْ كانَ قَريباً فَيَسِّرْهُ، وَ اِنْ كانَ قَليلاً فَكَثِّرْهُ، وَ اِنْ كانَ كَثيراً فَبارِكْ لى فيهِ، وَ اَرْسِلْهُ عَلى اَيْدى خِيارِ خَلْقِكَ، وَ لا تُحْوِجْنى اِلى شِرارِ خَلْقِكَ، وَ اِنْ لَمْ يَكُنْ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ (بِكَيْنُونَتِكَ) وَ وَحْدانِيَّتِكَ. اَللًّهُمَّ انْقُلْهُ اِلَىَّ حَيْثُ اَكُونُ، وَ لا تَنْقُلْنى اِلَيْهِ حَيْثُ يَكُونُ، اِنَّكَ عَلى كُلِّ شَىْءٍ قَديرٌ، يا حَىُّ يا قَيُّومُ يا واحِدُ يا مَجيدُ يا بَرُّ يا كَريمُ يا رَحيمُ يا غَنِىُّ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ تَمِّمْ عَلَيْنا نِعْمَتَكَ، وَ هَیِّنَا [هَنِّئْنا-هَيِّئْنا] كَرامَتَكَ وَ اَلْبِسْنا عافِيَتَكَ.

📚 بهجت الدعا، ص٣۶٢ـ٣۶۴

#مراقبه

#ختم_سوره_واقعه

#نشر_حداکثری

👓 #ختم_سوره_واقعه ✅ برای افزایش رزق و برآورده‌شدن حاجات مهم 📌 شروع از دوشنبه‌ای که اول ماه ...

فردا دوشنبه اول ماه صفره گفتم یاداوری کنم اگه کسی خواست شروع کنه این ختمو که ۱۴ روزه

این اخری سریه باید بزنم.خداکنه پیدا بشه چون نباید دیر بشه زیاد

ان شاالله فردا بتونین پیدا کنین .خداروشکر که اخرین سری هستش و دیگه نیازی نیست استرس پیدا شدن و نشدنش رو بکشید 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم ممنون گلم دستت درد نکنه  من انتقال دادم منفی شد

اااا چقدر ناراحت شدم 😔 ان شاالله خدا بدلت آرامش بده و خیلی زود باردار بشی .تازگی منفی شدین ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان کسی هست که فقط غربالگری اول رفته باشه؟ اگر خوب بود بقیش نره؟ چون‌من میخام برم‌جای که اینا ن ...

عزیزم بری خب بهتره چون توصیه قطعا پزشک توصیه میکنه برین 

غربالگری اول هم مشکلی نباشه آنومالی هم سونو مهمی هست