2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست

سلام بچه ها حالتون خوبه من کمتر میام سایت چون با خونواده شوهرم شدیدا ب مشکل خوردم انگار دیگه از چشم افتادن بس که بهم حرف زدن بس که دلمو شکوندن مادر شوهرم میخواست چیزی جا ب جا کنه صدام میزد میرفتم میگفت بلند کن مثلا کمدو میگفتم نمیتونم چون کمرم مشکل داره میگفت چرا نمیتونی  حامله ای زنی که حامله است نمیتونه این روزا همه حرفاشونو همه کاراشون جلو چشممه اصلا نمیخوام ببینمشون دائما منو با همه زنا مقایسه میکردن دیگه حالم ازشون بهم میخوره شوهرم که طرفداریشونو میکنه داره دلمو میزنه ی روز باهاش خوبم ی روز نه نمیدونم شاید هورمونام قاطی کرده که دلم نمیخواد اسم خونوادشو بیاره هر چقد سعی میکنم باهاشون خوب باشم نمیتونم حتی نگفتم باردام اصلا دلم نمیخواد بدوننن

این لکه بینی هم اعصاب برام نذاشته. این روزا خیلی با خودم درگیرم برام دعا کنید دست از خود زنی بر دارم این وسط خودم دارم اذیت میشم اصلا حالم خوب نیست انگار افسرده شدم خونه نشین شدم هر ثانیه با خودم مرور میکنم گذشتمو حرفاشونو 🥺

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
خانمایی که سابقه سقط دارن  من رفتم بیرون پشت فرمون نشستم ی ساعت بعد امدم لباس زیرم خونی بود ام ...

عزمزمه شروع میشه منم اول خیییلی کم بود روز دوم به بعد مثله شلنگ ازم خون میومد ۸ ساعتم ادامه داشت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمایی که سابقه سقط دارن  من رفتم بیرون پشت فرمون نشستم ی ساعت بعد امدم لباس زیرم خونی بود ام ...

کم کم شروع میشه..من شنبه ای بود لک دیدم..دوشنبه شدید شد.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
من ایران نیستم. اینجا شنبه و یک شنبه آخر هفته است. کلا سیستم درمانی اینجا خون به دلم کرد. من حتی حا ...

آخی عزیزم 😁😁تعجب کردم که گفتی آخر هفته ست و همه چی رو اینقدر پیچیده کردی 

نگو ایران نیستی🤦🏻‍♀️

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
کم کم شروع میشه..من شنبه ای بود لک دیدم..دوشنبه شدید شد.

گلشید جان شما چیکار کردی بچت این دفعه موند؟ینی دلیل سقط زو فهمیدی 

حال منو درک میکنی انگار جونمو دارن میگیرن از وقتی خون امد انگار نمیخوام دل بکنم و باور کنم 😭😭😭

چقد منتظرت بودم مادر 😔

گلشید جان شما چیکار کردی بچت این دفعه موند؟ینی دلیل سقط زو فهمیدی  حال منو درک میکنی انگا ...

عزیزم من مشکل خود ایمنی داشتم..اون سری دکترای ابله بهم سرم ای وی ای جی ندادن..میگفتن چون سقط نداشتی نمی خوای...

ولی سری بعد برام نوشتن از قبل انتقال زدم تا هفته ۲۸

من سه بار سقط داشتم. بارداری دوم مشکوک به خارج رحمی بودم، خونریزی و درد داشتم. دکترم گفت فعلا نمیشه ...

عزیزم سه بار سقط داشتی! چی کشیدی

تاحدودی در جریان سیستم درمان اونجا هستم.

اینجوری خیلی سخت میشه امیدوارم که اینبار مشکل خاصی نباشه و بسلامتی بگذره

پس چاره ای نیست جز صبر کردن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
گلشید جان شما چیکار کردی بچت این دفعه موند؟ینی دلیل سقط زو فهمیدی  حال منو درک میکنی انگا ...

خیلی سخته عزیزم..قشنگ میفهمم چه حسی داری..من که اصلا نگاه نمیکردم چی از بدنم خارج میشه .دلش رو نداشتم..

خونریزی اگه خیلی زیاد بود سریع برو بیمارستان..من چون انو کسا و اسپرین داشتم خیلی شدید بود برام.

خب عزیزم ازمایش دادی بهت سرم دادن؟ کجا بود انتقالت ؟؟

اره..تو ازمایشم فاکتورهای سیستم ایمنیم نرمال نبود..بالا بودن..من اهوازم عزیزم

سرگیجه دارم ولی هیچ خونی دگ نیومد  نمیدونم چیکار کنم زعفرون غلیظ ام خوردم

عزیزم متاسفم که اینجوری شد،فقط تجربه سقط خودمو بگم تا هفته نهم هیچ درد و لکه بینی نداشتم هفته دهم شروع شد سه چهار روز لکه دیدم و روز پنجم خونریزی مثل پریودی،ببین خونریزیت که شروع میشه باید شروع کنی دمنوش رازیانه و پونه و بومادران و دم کن بخور تند تند،بعد باید بپر بپر کنی و طناب بزنی یا پله بالا پایین کنی.

خیلی سخته عزیزم..قشنگ میفهمم چه حسی داری..من که اصلا نگاه نمیکردم چی از بدنم خارج میشه .دلش رو نداشت ...

فعلا هیچی نیس جز وقتی دستمال میکشم خونی میشه 

هعیییی چی بگم از حالم عزیزم 😥😥برام دعا کن 

ببخش جدیدا ازمایش دادی چقد شد هزینه اش؟

یادمه  ازمایش ایمنی انعقادی حدود یه تومنی شد برا من...بستگی داره که دکترت چه فاکتورهایی رو بنویسه..هر چی ازمایش کاملتر باشه گرونتره.