2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
عزیزم فرتیل سی ام بهتره ؟🙁در حالی که من به حرف شما که گفتیم ال آرژنین بهتره ال آرژنین خریدم😥غیر ای ...

عزیزم برای کسانی مث شما که مشکل ضخامت دارن و بالا نمیره ال آرژنین خیلییی عالی و کمک کنندس...

قربووونت برم عزیزم. هممون متاسفانه از اطرافیان زخم زبون خوردیم یکم کم و زیادتر. ان شااالله چند روز د ...

ممنونم عزیزم، از وقتی ک گفتی یه جنین برات تشکیل شده و نگران بودی تا الان همیشه تو دعاهام به یادتم ایشالا تو هم خوش خبر باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا شبتون بخیر. 

میسه یکم بیشتر برام دعا کنید 

نمیدونم ایندفعه چرا همش به حالیم.

توکل به خدا پنج شنبه صبح انتقال دارم.

نذر سفره حضرت رقیه کردم ایندفعه مثبت بسم این روزهای چشم انتظاری تموم بشه.

خییییییلی دعام کید.

هر روز هم نشاسته تو آب  باکمی شکر دارم میخورم 

خدایا شکرت

خودت نظرکن

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام عزیز دل خوبی؟؟گل پسری خوبه انشاالله؟ کولیک و خوابش بهتر شد؟؟ من زایمانم ۱۹ امِ اگه خدا بخواد. ...

به سلاااامتی عزیزمممم، یعنی چشم بهم گذاشتیم زایمان شما رسید 😍😍

یعنی همش میگم کاش همه بارداری ها مثل مال شما باشه، نصف راه رو آدم بره بعد بفهمه 😍🥰

نگران نباش اتفاقا خواهر شوهر من می‌گفت سر دومی راحتتر بوده زایمانش دردش هم کمتر بوده زودتر هم سرپا شده.

ان شاالله یه زایمان رااااحت و عالی و سلامت داشته باشی و گل پسرت رو صحیح و سلامت در آغوش بگیری و خوشبختی و عاقبت بخیریش رو ببینی زیر سایه امام زمان (عج) 🤲🌹

التماس دعا مامان خانم مهربون 🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اره عزیزم همون سیکل مثبت شدم  ایشالا به امید خدا مثبت میشی برات صلوات میفرستم عزیزم 🤲🤲🤲

ممنونم مهربونم

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡

سلام عزیزانم...دوستانِ همیشه همراهم  امروز به یاری خدا انتقال دادم.اسمم فاطمه ست ۲۴ سالمه..برای من دعا کنید

جنین هام یه دونه B پره کامپکت و دو عدد C بودن

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
ان شاالله یهویی بی دردسر مامان بشی😍 خوبی این راه اینه ک هی صبورتر میشیم هی زمین میخوریم و محکم تر ب ...

ایشالا شما هم ب مراد دلتون برسید ب حق این ماه 💕💕

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆
به سلامتی عزیزم خودتو تقویت کن آب قلم بخور اینا رو من قبلا برای یکی از بچه ها نوشته بودم، برای تو ...

سلام عزیزم ممنون ازلطفتت ان شاءالله ایندفعه مامان میشم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ممنونم عزیزم، از وقتی ک گفتی یه جنین برات تشکیل شده و نگران بودی تا الان همیشه تو دعاهام به یادتم ای ...

قربووووون محبتت برم عزیزم🥺🥺❤️❤️❤️خیلی ماهید همتون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دخترا شبتون بخیر.  میسه یکم بیشتر برام دعا کنید  نمیدونم ایندفعه چرا همش به حالیم. ...

ان شاالله این دفعه حاجت دلتو بگیری عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیز دل خوبی؟؟گل پسری خوبه انشاالله؟ کولیک و خوابش بهتر شد؟؟ من زایمانم ۱۹ امِ اگه خدا بخواد. ...

ای جان  زی زی جون ان شاالله نی نی خوش قدم و پر روزی باشه وب سلامتی در اغوش بگیریش 

لطفا لحظه زایمانت منم یاد کن عزیزم 😚

سلام عزیزانم...دوستانِ همیشه همراهم  امروز به یاری خدا انتقال دادم.اسمم فاطمه ست ۲۴ سالمه..برای ...

ان شاالله پر خیر و برکت باشن برات عزیزم❤️