2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
😰😰😰 خدا كمكتون كنه من ك تازه بعد از سه ماه اول يادش افتاده بايد تغيير كنه سيستم بدنم🫢 ديشبم م ...

تازه سه ماهه دوم میگن خوش خوشانه ب قول مادر شوهرم مو در میاره میسوزه معده منم سوزش دارم از اونور معدم اذیت میکنه نمیتونم درست نفس بکش دکتر بهم پنتو پرازول داده بازم بهتره ولی خوبه خوب نمیشم ب دکترت بگو بده راستی چرا سونو سرویکس ات و با ان تی ات اندازه نگرفت 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ممنون عزیزم از راهنمایی هات یه مشورت میخواستم ازت یکی اینکه من آموزشگاه رانندگی ثبت نام کردم آموزش ر ...

به نظرم بذار کلاسات و امتحانت تکوم شه بعد انتقال بده ولی میتونی هیسترو انجام بدی فقط بعدش باید تا ۶-۷ روز کار سنگین نکنی که کلاس کار سنگین نیست.

پیاده روی و رژیم رو هر وقت شروع کنی خوبه، فرتیل سی ام هم بکماه قبل از انتقال شذوع کنی خیلی خوبه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😰😰😰 خدا كمكتون كنه من ك تازه بعد از سه ماه اول يادش افتاده بايد تغيير كنه سيستم بدنم🫢 ديشبم م ...

عجیبه تاحالا ندیده بودم از چهارماه به بعد ویار شروع شه منکه این دوماه ینی واقعا مردم و زنده شدم فقط دعا دعا میکنم تا یکی دوهفته دیگه تموم شه یکم به خودم برسم هیچ چیز مقوی نمیتونم بخورم عذاب وجدان دارم بخاطر بچه ها من چقدر قبل بارداری برنامه ریزی میکردم این و بخورم اون و بخورم فلان کارو کنم همش به باد رفت😐🤦

سلام من 24 آبان دو تا جنین انتقال دادم دکتر گفت روز 12 و 14 برو آزمایش بتا دیروز که رفتم 271.1 بود ب ...

بله مبارکه باشه عزیزم انشاالله این دوران براحتی و بدون ویار بگذرونی🤭😁😁😍😍❤️❤️🤲

خانم گل ممنون بله توضيحات را ديدم 🙏🙏🌹🥰🥰

خواهش میکنم عززیزم😘❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عجیبه تاحالا ندیده بودم از چهارماه به بعد ویار شروع شه منکه این دوماه ینی واقعا مردم و زنده شدم فقط ...

منم از هفته پنج ب بعد حالت تهوع شدید داشتم هر لحظه ولی اصلا بالا نمیاوردم

از بعد از ان تی دیگه کامل بالا میارم

خواهرمم میگفت ۳ ماه ب بعد شدیدتر میشه معمولا تا چهار ماه و نیم ادامه داره بعضی ها هم تا پنج

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
تازه سه ماهه دوم میگن خوش خوشانه ب قول مادر شوهرم مو در میاره میسوزه معده منم سوزش دارم از اونور معد ...

آره اتفاقا ب شوهرمم گفتم همه سه ماهه دوم خوب ميشن من تازه شروع كردم😄

دكترم ميگه بايد برى دكترگوارش

دوستم ميگه الكى دكتر گوارش نرو دارو نميده بهت

راست ميگه دكتر غدد هم رفتم سونو و ازمايش هاى ديگه تيروييدم اوكى بود گفت فعلا دارو نميدمت تايكماه ديگه ك باز ازمايش بدى ببينم چطوره اگر بالانيومد بعدا

فقط ميخواست يك و خرده اى بذاره رو دستم در صورتى ك من خودم ميدونستم تيروييدم بخاطر باردارى پركار شده

سرويكمم توى ان تى اندازه زده بود اما ظاهرا روش دكترم اينه ك ى بارم تو هفته ١٦بايد اندازه شو بگيره

هيچى فقط اوضاع خالى شدن ماهست

همین دیروز چهارصد و خردی شد سونو

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عجیبه تاحالا ندیده بودم از چهارماه به بعد ویار شروع شه منکه این دوماه ینی واقعا مردم و زنده شدم فقط ...

عزیزم منم ب نظر خودم چیزای مقوی نمیتونم بخورم 

مثلا مغزیجات ک قبل بارداری عاشقش بودم الان چهارماه دستم نزدم

فقط خدا مدد کنه پسته خام تازه میتونم بخورم

میوه هم راحتم اگر سوزش معده بذاره

ان شاالله ک تمومه براتون دیگه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
الان وارد ده هفته شدم😭😭رفتم بچم رشد نکرده

انشالله خدا به زودی یه بچه ی خیییییییلی ناز و خیییییییلی باهوش بهت میده که با خودت میگی  سخت گذشت ولی خداروشکر که دومی موندگار شد

فقط خدا کنه خیلی زود اینو تجربه کنی

منم از هفته پنج ب بعد حالت تهوع شدید داشتم هر لحظه ولی اصلا بالا نمیاوردم از بعد از ان تی دیگه کامل ...

🥺🥺🥺

من سه ماه اول تهوعم نداشتم جز یکی دوبار ضعیف

الان داره جبران میکنه

دوستان کسی که نتیجه اش مثبت شده می تونه گردو بخوره؟ مشکلی نداره؟ 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌