2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ای جان😁😁😁من بچه زیاد دوسدارم اگه توانایی مالیش بودو خدا خواست و داد دوسدارم سه تا انشاالله همینا ...

من ب شوهرم میگم بذار بیان دهنمون صاف کنن بعد ب فکر حبه انگور باش 🤣مادر شوهرم هم میگه الان دوتا پسر بیار دوباره هم دوتا دختر میگم من از توانم خارجه  خودت دست ب کار شو😅

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخییی عزیزم😁😁واقعا برام جالب بود دکتر سونو میکرد همش خندم میگرفت جلوخودمو میگرفتم گفتم الان دکتره ...

عزیزم من دلم میخواد قربون صدقه برم جلو دکترا روم نمیشه 

من ب شوهرم میگم بذار بیان دهنمون صاف کنن بعد ب فکر حبه انگور باش 🤣مادر شوهرم هم میگه الان دوتا پسر ...

بگوووو چچچچشششم امرو اوامر دیگه باشه 😂 ما الان داریم راحت حرف میزنیم دوقلو خیلی سخته مخصوصا اوایلش که قلق هیچی و نداری و میخوایی وسط دوتا بچه و کلی کار دست و پا بزنی😑😑😒🤦🤦

اخه امروز یکیشون انقدر سرتق بازی درمیاورد اصلا خودشو تکون نمیداد😂😑هی دکتر میزد به شکمم اون یکی انگ ...

اى جانممم بگردمممم😍😍😘😘

جوجه منم خيلى آرومه

تو سونو ان تى دكتر هى بهش ضربه ميزد تا ى كم دستاشو تكون ميداد

امروزم رفته بودم سونو سرويكس بازم زياد ورجه وورجه نداشت اومدم ب شوهرم گفتم بچم آروم و مظلومه زياد تكون نميخوره

رگ و ريشه م رو ب رخ كشيد اقاى همسر🤣🤣🤣

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بگوووو چچچچشششم امرو اوامر دیگه باشه 😂 ما الان داریم راحت حرف میزنیم دوقلو خیلی سخته مخصوصا اوایلش ...

اره واقعا فقط این روزا از خدا میخوام توانش و صبرشو بهم بده 

نه عزیزم هیچی از اول مثبت شدنم ی لک ام ندیدم

عزيزم لباس زير بپوش پد بذار ك اگه لك ديدى متوجه بشى

اخه از اول ميگفتى شو رت نميپوشى

عقونت ك فكر نكنم بكنى زينب جان چون

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اى جانممم بگردمممم😍😍😘😘 جوجه منم خيلى آرومه تو سونو ان تى دكتر هى بهش ضربه ميزد تا ى كم دستاشو ...

عزیزم خدا حفظش کنه برا من یکیش اروم بود اون یکیش انقدر وول میخورد ک  فک کنم دختره شیطون بود 

اى جانممم بگردمممم😍😍😘😘 جوجه منم خيلى آرومه تو سونو ان تى دكتر هى بهش ضربه ميزد تا ى كم دستاشو ...

اخییی ننه 😍😍منم به همسرم میگفتم این سرتقه به باباش رفته رو نمیده اصلا میخندید 😁راستی سرویسکم۳۴بود خوبه؟