2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
قشنگ حافظه هامون نابود شده دوستم ميگه دو سه سال طول ميكشه تا درست بشه بعدم تابياى درست بشى باردارى ...

حالا من جدیدا همش به فکرم میاد نکنه بچه هام کوچیکن دوباره حامله شم😑😐😁😁

قشنگ حافظه هامون نابود شده دوستم ميگه دو سه سال طول ميكشه تا درست بشه بعدم تابياى درست بشى باردارى ...

دقیقا انقدر چیزا یادم میره قبلا یه حافظه ای داشتما الان دو دقیقه بعد یادم میره من کیم اینجا کجاست 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سفر بابای بچه ها بی خطر ، پیشاپیش زیارتش قبول  منم یه دختر و یه پسر اگه خدا بخواد

اى جانم فقط نسرين جون ى جنس بودن دوقلوهاش😍

چيكاهم دختر و پسره اره؟؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم خیلی خوبه اینجوری جنست جور میشه منم واقعا دوتاشون دوس دارم دلم میخواد هم دختر داشته باشم هم پس ...

اره دیگه ،واقعیتش من زیاد جنسیتشون برام مهم نیست ولی خب یه جنس همه چیشون خیلی راحت تره😁

سفر بابای بچه ها بی خطر ، پیشاپیش زیارتش قبول  منم یه دختر و یه پسر اگه خدا بخواد

مرسی عزیزم  هممون هم گفتن یه دختر یه پسر ان شاالله که تنشون سالم باشه 

بهش فكر نكن ب سرت مياد🤣🤣

تاحالا هرچى ب باردارى فكر ميكردى هيچى نبود اما الان بهش فك كنى تماااام

ختى با گرده افشانى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

خخخ بعد از اینا باید. فکر جلوگیری باشیم 🤣تازه شوهرم میگه اینا شنگول و منگول ان حبه انگور و کی بیاریم 🤣🤣

اره نسرین دوتا گل پسربودن درسته؟

اره عزيزم

بهش فكر نكن ب سرت مياد🤣🤣 تاحالا هرچى ب باردارى فكر ميكردى هيچى نبود اما الان بهش فك كنى تماااام ...

وای دقیقا من یکمم حس شیشمم قوی کار میکنه اگه همین اتفاق نیفتاد این جمله همینجا بماند به یادگاری😐😑✋😂😂😂

خخخ بعد از اینا باید. فکر جلوگیری باشیم 🤣تازه شوهرم میگه اینا شنگول و منگول ان حبه انگور و کی بیاری ...

🤣🤣🤣

عالى بود

خخخ بعد از اینا باید. فکر جلوگیری باشیم 🤣تازه شوهرم میگه اینا شنگول و منگول ان حبه انگور و کی بیاری ...

ای جان😁😁😁من بچه زیاد دوسدارم اگه توانایی مالیش بودو خدا خواست و داد دوسدارم سه تا انشاالله همینا سالم و سلامت دنیابیان