2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
چرا عزیزم پایینه، ناشتا باید بین ۷۰ تا ۹۰ باشه. چند ساعت ناشتا بودی؟ اگر خوب غذا میخوری ولی بازم قند ...

غذا میخورم اما همیشه گشنمه 🙄

شب ساعت ۱۰ شام خوردم و قندم رو ۸ صبح گرفتم 

البته یه نصف ساندویچ مرغ 

رفتم برا ان تی تو آزمایشگاه میگیرم خونه هم میگیرم شاید این کم نشون میده 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
دوستان منم ازمایش دادم منفی شد.

بعدازظهر اومدم تاپیک جواب یکی از دوستان ذو بدم اما پیامتو دیدم اعصابم خرد شد رفتم بیرون

متاسف شدم خیلی😢اصلا انتظار نداشتم

ان شاالله خدا خودش برات بخواد و مصلحت رو توی هرچه زودتر باردارشدنت ببینه اونم طبیعی🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون‌ توضیح کاملی که دادی ❤ انشالله اینبار همه چی تا آخر خوب پیش میره گلم آخه قبل انتقال اول پیش ...

خواهش میکنم😘

تا جایی که میدونم متخصص ایمنی پیشنهاد دارو میده و میگه دکتر زنانت برات بنویسه. مخصوصا برای انوکسا. پردنیزولون و هیدروکسی هم ک قیمتی ندارن میشه ازاد خرید.. من بدون اینکه دکتر زنانم درجریان باشه ای وی ای جی میزدم. چون مرکز رویان کلا به ای وی ای جی اعتقاد نداره و متخصص ایمنی مرکز فقط پردنیزولون میده

خب چون انتقال اولم بود دکتر زنان ب این ازمایشات توجه نداشت مراکز میگن بعد از دو سه بار منفی شدن باید برا ایمنی و انعقادی اقدام کنید. ولی برا انتقال سوم دستور دارویی دکتر زرنانی رو به دکتر زنان نشون دادم و گفت طبق همین پیش برو

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اصلا مثبت شدی تاحالا؟چند بار انتقال دادی سحر؟ ازمایش ایمنی ام دادی؟منم دوس دارم بدم سحر ولی هزینه ا ...

والا این دفعه پنجمه مشکل از همسرم هست همه دکترا میگن رحم خوبه مشکل نداری هیستروسکوپی کردم سالم بود همه ازمایشات ایمنی و انعقادی دادم سالم بود ازمایش ژنتیک دادم سالم بود دیگه دکتر زرنانی گفت ای وی ای جی یه بار بزن ببینیم جواب میده که نداد

مامانای مهربون کسی بوده ۳۲ روز بعد از انتقال جنین بلاست بره سنو و قلب جنین ببینه ؟!!!🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀ ...

بله عزیزم من روز ۲۴انتقال بخاطر خونریزی هماتوم رفتم سونو قلبش تشکیل شده بود

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم آزمایش ژنتیک دادی؟و شریانات رحم با سونو داپلر چک کردی؟خونرسانی به رحم فقط با داپلر هست ودر هی ...

اره ژنتیک خودمو و همسرم دادیم سالم بود هیسترو دکتر رزاقی گفت مشکلی نداری سونو داپلر رفتم گفت اونم خوبه خونرسانی نرماله 

دکتر زرنانی میگه فقط مشکل از اسپرمه نمیدونم واقعا باید چکار کنم

من همیشه خلط پشت گلو دارم قرص تیرویید هم استفاده میکنم من سال ۹۹ ایمنی انعقادی دادم الان دکترا میگن ...

خلط پشت گلو ب تیرویید ربط داره فاطمه جون؟

من از هفته ۱۴ حس میکنم تو گلوم هلط چسبیده و کنده هم نمیشه

تیروییدمم تو بارداری پرکار شده و دکتر همه چیزو تیروییدو بررسی کرد گفت تا ی ماه دارو نمیدم ببینیم اگر بالا اومد نیاز نیست اگر نه بعد دارو بدم

آزمایش کامل کامل که تو گروه بود من رفتم ۱۱ میلیون آزاد با تامین اجتماعی حدود۷ میلیون  اما مختص ...

مممنونم عزیزم..کاش بگین چیها هست ک برم دکتر بنویسه برام

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
والا این دفعه پنجمه مشکل از همسرم هست همه دکترا میگن رحم خوبه مشکل نداری هیستروسکوپی کردم سالم بود ه ...

میشخ بگی هزینه ازمایشات ایمنی انعقادی چقد شد؟امسال دادی؟منم مشکل شوهرمه اما نمیدونم رفته رو مخم نکنه منم مشکل ایمنی دارم

دوستان منم ازمایش دادم منفی شد.

😢😢 آخی عزیزم 

اگه جنین داری و شرایطتت اوکی بود دو ماه دیگه میتونی شروع کنی انشالله دفعه بعدی باردار بشی

بخدا من ب همه میگم به زودی مامان میشین و همه ی این روزا و لحظه های بد رو فراموش میکنین

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منکه واقعا دیگه نمیدونم چکارکنم ای وی ای جی و خراش رحم و پی ار پی و دیگه هرچی فکرشو بکنی من انجام دا ...

بنظرم فقط باید تکرار کنی عزیزم

اینجا خیلی ها دفعه پنجم ب بعد باردار شدن

ب جز شرایط بدن خودت ک میگی خوبه و همه چی تحت کنترل هست به شانس و جنین هم مرتبطه دیگه

انشالله ب زودی قسمتت بشه اگه قابل باشم توی دعاهام اسمتو میارم

جنین دارم ولی دیگه امید و جوون ندارم واقعا خستم 

با همین ناامیدی هم پیش برو

بخدا انتقال اخرم ناامید ناامید بودم و فقط میگفتم وظیفمه ک انجام بدم

اصلا باور نمیکردم بی بی چک مثبت ببینم

از کجا بدونم خونرسانی خوب بوده؟؟؟ چون رشد نکرد جنین میگم شاید منم مشکلی دارم  اون فاکتورای اص ...

سونو داپلر رنگی رحم برای چک شریانات رحمی روز ۱۲-۱۳ سیکل انجام میشه 

آزمایش من حدود ۱۸۰۰ سد که باز امکان کمتر بودن هم هست 

من ۳ باز انتقال منفی داشتم و یک سقط جنین که طبیعی باردار بودم که سقط جنین ضعیف بود سقط کردم مال خونرسانی شریانات رحم بود پایین بوده

الان انتقال دادم جون مجبور بودم بنا بهبه دلایلی بیشتر ۲ هفته شریانات رخم درمان نکردم