2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوباره عزیزم مرسی از وقتی که گذاشتی آخه یه سری جزئیات این وسط هست.  مثلا درباره ی پانکچ ...

سلام دوستم .هرجور خودت صلاح میدونی انجام بده.

اگر خیلی شک داری استخاره کنید برای اهدایی.

ان شاءالله هرچی خیر وصلاح باشه همون براتون رقم بخوره.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم تو تبریز کجاها انجام دادی؟ من اصلا از جاهای دیگه شناخت ندارم. فقط ی دوستم از بیمارستان شمس خیل ...

بار اول بیمارستان بین المللی رفتم که دکتر دانایی اونجا ویزیت میکنه کلا راضی نبودم‌ نه از دانایی نه از کارکنانی که توی اتاق عمل بودن 

بار دوم جهاد دانشگاهی رفتم که واقعا از کارشون راضی بودم برخورد و‌دقتشون خیلی بالا بود 

قبلش فکر میکردم بین المللی هم برخوردشون خیلی بد نیست ولی وقتی جهاد رفتم‌دیدم‌خیلی فرق میکنن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سحر جان من آ مایشم رو بفرستم محبت میکنی یه نگاه بندازی  یه کوچولو تو ادرارم خون دیده شده البته ...

عزیزم همه چیز خوبه شکر خدا فقط قرص آهن باید بخوری.

منم تو ادرارم یه کوچولو خون داشتم اون اوایلش که دکتر گفت مهم نیست نگران نباش. 

رفتی آمینو به سلامتی؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام بچه ها خوبین.

روز انتقال باید حتماروز۱۸ سیکل به بعد باشه؟

اگر ضخامت خوب باشه زودتر انجام نمیدن؟

من امروز باید دوباره سونو بشم برای ضخامت.

قرار وقت انتقالم مشخص کنه.

بچه ها علایم سرماخوردگی دارم البته کلا آلرژی هم دارم فصل که میخواد عوض بشه مخصصصصوصصصا تابستون. کلا ازصبح با عطسه و آبریزش بیدارمیشم تا ظهر حالم همینه.

سبتریزن میخورم تا بهتر بشم.مشکلی نداره به نظرتون خوردن آنتی هیستامین وسیتریزن .

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

سلام دوستان خوبین 

دوشنبه به امید خدا دوشنبه انتقال دومم  هست از تکتکون دوستان خوبم التماس دعا دارم دعاکنید که جواب بگیرم ومامان شوم  نای منفی شدن ندارم دیگه 

تو این دو روز کار خاصی نیس که انجام بدم تاثیر گذار باشه؟

دعا دعا دعا کنید بچها من اینجا تنها جایس که میتونم درد ودل کنم تنها جایست که همدیگر رو درک میکنیم همه انتظار  وسختی هاش رو چشیدم بیشترامون حس منفی شدن رو تجربه کردیم وچطوری  داغونم کرده

انشالله خدا یک نگاه خاص به ماها بکنه

در دعا خیرتون ما را یاد کنید

....

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
عزیزم همه چیز خوبه شکر خدا فقط قرص آهن باید بخوری. منم تو ادرارم یه کوچولو خون داشتم اون اوایلش که ...

تشکر گلم ساعت 15:30 باید مطب دکتر باشم 

صبح رفتم آزمایش هارو گرفتم که با خودم ببرم 

قرص آهن این سری که برم بهم میده 

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

🌹 روز چهارده چله 🌹

چله به نیت تمامی خانمهای تاپیک بدین شرح:

💟 صد صلوات هدیه به نرجس خاتون و یک آیت الکرسی جهت سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) به نیابت از خانمهای منتظر برای سبز شدن دامنشون به اولاد سالم و صالح

💟 سوره حجرات هدیه به ۱۴ معصوم به نیابت از خانمهای باردار جهت سلامت و حفظ فرزندانشون

ان شاالله همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و باردارها به سلامت این دوران رو طی کنند و سلامت هم زایمان کنند و خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخیر باشید زیر سایه امام زمان و در کنار خانواده و عزیزانتون 🤲🌹⁦❤️⁩

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

سلام دخترا خوبین صبح قشنگتون بخیر یه پیام خارج از بحث تایپیک امروز دارم میرم اولین روز آموزش رانندگی ...

😂😂 ان شاالله موفق باشی عزیزم. من اسنرس بگیرم فقط نیشم باز میشه برادهر چیز چرت و پرتی خندم میگیره🥴

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
امروز باید برم ویزیت بشم تا وضعیت ضخامت رحم چه جوریه اگه اوکی بود که تاریخ انتقال مشخص کنه اگرم نه ک ...

ان شاالله همه چی عالی پیش مبره با نتیجه عالی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱