2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
نميدونم روتينه يااا نه من سر عليم پرولوتون داشتم البته اونموقع دردم داشتم اينسري دردم ندارم به اون ش ...

راستی امپول پروژسترونت رو تا الان قطع کرده بود یا نه میزدی این چند وقته 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
شق القمر نبود ولی مال من از روز ۵ و ۶ همیشه هاله میندازه حتی دفعه آخر از غروب روز ۴ هاله کمرنگ اندا ...

جالب بود والا من هر زمانی مثبت شدم نهایت روز یازده یا دوازده نشون داده نمیدونم شاید به قول شما بدن ها با هم متفاوت باشه به هر حال دوستمون چون زود بی بی زده بی خود استرس گرفته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم اگه شرایطتشونداری که بمونی عقب ماشین درازبکش وهردوساعت پیاده شو یکم راه بروبازدوباره راه ...

هرطور شده سه روز میمونم هتل بعد حرکت میکنیم میام شهرستان به خدا سپردم 

@نسرین_مهر      

نسرين جان دعا رو ب نيت دوتاعزيزتودليت خوندم ان شاالله ك فردا ميرى ازمايش و دو روز بعد جوابشو ميگيرى و ميبينى ك همه چيز خوب بوده شكر خدا و ادامه بارداريتو اگر تهوع اجازه بده با دلخوشى تماااام ميگذرونى🤲🏻💚🌸

و چ خوب کردی ک اطلاع دادی دوروز ممکنه نیای تاپیک

@سحربانوو68     
سحرجان شماهم زمان دعا خوندن تو ذهنم بودى و جدا برات دعاى نادعلى هم خوندم ان شاالله كه فردا با ى بتاى عالى مياى خبرمون ميكنى🤲🏻💚🌸

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

@نسرین_مهر   عزیزم به نیتت دعای مقاتل رو خوندم الهی به برکت این دعا گل پسران عزیزت در پناه خدا جاشون امن باشه ،آزمایش ،سونو و هرآنچه به بارداریت مربوط میشه همه چی عالی باشه و درنهایت فسقلی هات رو باتندرستی بغل کنی    

الهی آمین یا رب العالمین 

سلام عزیزم من همون روز با هواپیما برگشتم مثبت هم شدم دکتر گفت هیچ مشکلی نداره 

عزیزم خدا برات حفظش کنه.خداروشکر.اگه فرودگاه نزدیک باشه شاید با هواپیما برگردم.رویان میرم.خیلی تو فکر بعد انتقالم چطور برگردم .یا سه روز میمونم هتل بعدش دراز میکشم عقب برمیگردم یا اگه فرودگاه نزدیک بود با هواپیما برمیگردم .بعد سه روز مشکلی نداره با هواپیما بیام؟

منم به همین نتیجه رسیدم ولی ۳۰-۳۵ میلیون ندارم واسه ۳-۴ تخمکی که معلوم نیست جنین بشه یا نه باید پو ...

اتفاقا خیلی تصمیم درستی گرفتی عزیزم من از مراکز خصوصی تهران‌خبر ندارم ولی تجربه ای که از بهترین مرکز خصوصی تبریز داشتم اصلا خوب نبود بعد از اون دولتی رفتم خیلی بهتر بود از هر لحاظ ، برای بیماریهای دیگه نه ولی برای درمان ناباروری فکر میکنم دولتی و خصوصی فرقی باهم ندارن مگر اینکه بخوای اهدایی بگیری که مراکز خصوصی بهتره‌چون راحت این کارو برات انجام میدن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم کدوم دکتر و مرکز میرین؟ آخه من با توجه به ذخیره و پانکچر ناموفق قبلی که هیچ جنینی تشکیل ...

یکبار پانکچر شدی؟

عزیزم خدا برات حفظش کنه.خداروشکر.اگه فرودگاه نزدیک باشه شاید با هواپیما برگردم.رویان میرم.خیلی تو فک ...

ایشالا مثبت میشی عزیزم 

اصلا استرس نداشته باش که‌مهم ترین چیز آرامشه 

نه عزیرم‌ میگم که من صبح ساعت ۹ انتقال دادم عصرش ساعت ۶ بلیطم بود 

هیجا اندازه خونه خودم آرامش ندارم زود برگشتم خونه استراحت کنم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
زدم ديشب😬فقط موقع تزريق لعنتي خيلي سفت بووووود شايدم ايستاده بودم تسلط نداشتم نميدونم وگرنه در كل خ ...

تبریک ‌میگم 😁