2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
برای بی بی چک عجله نکن زود نشون نمیده اصولا وگرنه میکفتند بی بی بزنید  خواستی انجام بدی بزار ...

نه عزیزم دفعه سوممه دو سری قبل ام مثبت شد ولی بتا اومد پایین به سونو نرسید این سری دارو بهم داده 

دفعه های قبلی روز نهم بی بی میذاشتم مثبت میشد ولی کمرنگ  این دفعه زیادی عجله کردم 😵‍💫

بعد روز اول همون روزی میشه که انتقال انجام شده یا فرداش چه جوری میشمرید شما 

سلام باران جون خوبی عزیزم چ خبرا  رفتی ازمایش و سونو😍

سلام عزیزم. تو خوبی؟

من هنوز منتظرم. بهم هفته دیگه سه شنبه تازه وقت آزمایش دادند که دکتر خودم میاد. گفتند دکتر جایگزین چیزی نمیدونه و نمیتونه کمک کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@معجزه_۹7 سلام عزیزم .امروز به نیت شما سوره حدید خوندم امیدوارم به سلامتی و بدون استرس باقی دوران ب ...

ممنونم خانمم ان شالله سه هفته ديگه با يبتاي عالي ميايي و مااااااااا رو خوشحال ميكني 🥰خداخيرت بده عزيزم

قربون دلت ⁦❤️⁩ فرداصبح میرم معمولا جوابش ساعت چهاربعدظهر میدن جرات نکردم بی بی بزنم انقد که بی بی م ...

بخدااا شارژ نداشتم گفتم بزار يه زماني بيام بتونم اعلانامو جواب بدم نصفه نمووونه دلم طاقت نياااورد

ان شالله خووووووووووش خبري بحق علي اصغر امام حسين جواب همه سختيااااا و زحمتااايي كه كشيدي توين مدت ميبيني وفقط چندسااااعتي به اون چه كه دلت ميخاست يعني مادرشدن، فاصله دااااااااري ان شالله🥰❤️🙏 بشرط لياقت بيادت هستم

سلام دوست عزیز به‌خاطر فقط هزینه پانکچر میخواین اهدایی بگیرین؟  من جای شما بودم یکبار دیگه شا ...

سلام عزیزم

کدوم دکتر و مرکز میرین؟

آخه من با توجه به ذخیره و پانکچر ناموفق قبلی که هیچ جنینی تشکیل نشد، نمیخوام ۳۰-۳۵ میلیون هزینه کنم.

دکتر با توجه به سنم اصرار داره خودم پانکچر بشم ولی این رو هم گفت که در بهترین حالت ۳-۴ تخمک خواهم داشت با توجه به سونو.

خب این مقدار هزینه برای سه چهار تخمکی که معلوم نیست جنین بشه یا نه واسه من خیلی زیاده ...

واسه همین دنبال مرکز دولتی هستم با دکتر باتجربه ...

[QUOTE=250295225]نه عزیزم دفعه سوممه دو سری قبل ام مثبت شد ولی بتا اومد پایین به سونو نرسید این سری دارو بهم داده&nbs ...[/QUOTEانشالله این دفعه مثبت میشی،چند سالتون هست؟من سری قبل هپارین زدم این بار تا قبل انتقال انوکساپارین زدم از بعد انتقال هپارین داد روزی ۲ تا 

روز انتقال اصولا حساب نمیکنند جنین ۵ روزه باسه زودتر نشون میده چون زودتر لانه گزینی میکنه

۳-۴ روز دیگه صبر کن بعد بزار

حتما خبر بده

بخدااا شارژ نداشتم گفتم بزار يه زماني بيام بتونم اعلانامو جواب بدم نصفه نمووونه دلم طاقت نياااورد ا ...

قربون محبتت دوست خوبم نمیدونی چقد بهم انرژی مثبت دادی 

خدا کوچولوی توی دلت و صحیح و سالم نگه داره ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

سلام خوبي ببين من رفتم برام پرولوتون تجويز كرد تونستي تلفني از دكترت بپرس

سلام عزیزم چی رو بپرسم ک برام پپرولوتون تجویز کنه ؟فک کنم چون من هماتوم نداشتم گفت شیاف یه دونه بذاری بسه ب نظرت نیازه ؟

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام دوست خوبم تو سن 27 میخواهید برید اهدایی به نظرم کمی زود عزيزم  من از سال 92 ذخیرم هفت دهم ...

عزیزم خدا حفظ کنه برات

من ۸ ساله اقدامم آخه ... بدون هیچ مشکلی. فقط ذخیره ی کم

میگم اگه قرار بود بشه میشد

خیلی فرسوده شدم تو این سالهای انتظار . واسه همی دنبال کوتاه ترین مسیرم

درباره ی رویان بیشتر توضیح میدین برام؟ چطور نوبت بگیرم و ...

سلام عزیزم چی رو بپرسم ک برام پپرولوتون تجویز کنه ؟فک کنم چون من هماتوم نداشتم گفت شیاف یه دونه بذار ...

نميدونم روتينه يااا نه من سر عليم پرولوتون داشتم البته اونموقع دردم داشتم اينسري دردم ندارم به اون شدت و هماتومم كه خداروشكر نبود خودش گفت پرولوتون

به سحرم چون دادن و قبلا هم از چندتا از بچه ها شنيده بودم گفتم شايد جز روتينااا باااشه كه بعد انومالي بدن گفتم بهت بگم حواست باااشه

شايدم دكترت نده دكتر با دكتر فرق داره