2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
عزیزم متأسفانه ذخیره تخمک چیزی نیست که با تقویت بالاتر بره بلکه با گذشت زمان پایینتر هم میاد. تقویت ...

ممنون خانومی

نظرتون درسته کاملا ...

فقط پیدا کردن مرکز دولتی با دکتر باتجربه سخته ... تحقیق که میکنم میبینم اکثرا راضی نیستن. مخصوصا کسایی با شرایط من که تعداد تخمکشون کمه و نیاز به جنین شناس حرفه ای دارن ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم ن کار خاصی نکردم علائمم نداشتم اصلا یهو وسوسه شدم بی بی زدم    

نه منظورم زنگ بزن اگه منشيش  البته ادم خوبيه و نميخورتت😅بگي سفري تا بياي بعد انومالي مثلا سه هفته بعد ميشه اازمه دارو جديد يا كار خاصي بكنم شايد پرسيد بهت گفت

سلام به همه عزیزان شب همگی بخیر باشه.من‌تا الان‌قند ناشتا ۱۰۹بود گاهی‌۱۰۶ روزی دو‌تا‌گلای وانس‌‌میخو ...

عزیزم اول از همه اینکه باید مدام قندت رو‌ چک‌ کنی بعد از یه مدت خودت دستت میاد که چه مواقعی انسولین بزنی یا نزنی.

مثلا من قبل صبحانه حتما میزنم چون فاصله ش تا نهار کمه . قبل نهار هم میزنم چون تا شام میان وعده میخورم اما برای شام دو سه شب زدم دیدم قند ناشتام میاد زیر ۷۰ و‌ حالم بد میشه دیگه قبل شام نمی‌زنم اما بعدش دیگه چیزی نمی‌خورم اصلا.

شما اگه انسولین میزنی حتما باید میان وعده داشتی باشی . قندی نباشه ها، مثلا میوه یا خرما نهایتش.

اگر قبل شام انسولین میزنی، بعد از شام ساعت ۱۲ شب یه لیوان شیر با یدونه خرما بخور بخواب صبح ساعت ۹ تا ۱۰ قند ناشتا بگیر ببین چجوریه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
صدف جان اگه جنین هات الان بلاست نیستند و بعد فریز میخوای بلاست کنی، این رو هم در نظر بگیر ممکنه که ه ...

ممنونم از پاسخت

منظورت از اینکه بلاست نشن این هست که از بین میرن؟؟

عزیزم بسته های من ۴ تایی هست و هر دفعه مجبورن یه بسته رو از فریز در بیارن یکیش رو انتقال بده و سه تا ...

اااا

چه جالب 

من نمیدونستم میتونن همه رو انتقال ندن ،فکر میکردم یک بسته باید همش منتقل بشه

من باشم به هر قیمتی هم شده با تخمک خودم امتحان میکنم وقتی دکتر اینطور گفته نهایت اینه نمیشه ولی دیگه ...

منم به همین نتیجه رسیدم

ولی ۳۰-۳۵ میلیون ندارم واسه ۳-۴ تخمکی که معلوم نیست جنین بشه یا نه

باید پولمو نگه دارم تا اگه خدایی نکرده تخمک خودم نشد، بتونم زود برم اهدایی تا افسردگی نکشتتم

واسه همین دنبال دولتی ام واسه پانکچر. که البته هرچی تحقیق میکنم گیج تر میشم ... شرایط بدیه

خدا بخواد سه روزه و کامپکت هم مثبت میشه نخواد حالا ما خودمونو بکشیم مثبت نمیشه که نمیشه 

بله اینو موافقم که خدای مهربونم  باید بخواد

ولی خب  من هم باید شرایط رو برای نی نی ها راحت نر کنم

نه عزیزم بلاست که خیلی خوبه حتما بلاست کن من خودم از دکترم خواستم بلاست کنه برام... منظورم سه تا ا ...

ممنونم عزیز دلم که اینقدر باحوصله توضیح میدی

خدا خیرت بده

متوجه شدم 

من اصلا نمیدونستم میشه از بسته ی سه تایی دو تا رو انتقال داد و بلاست کرد و یکی همچنان فریر باشه

حتما اینو به دکترم میگم

ممنووونم💓💓

نه بذار بلاست کنن حتما خود جنین شناس بهت میگه اگر بشه یکیش رو وقتی بلاست شد دوباره فریز میکنن و دو ...

ممنونم از پاسخت

اینکه بلاست کنن و دوباره یکی رو فریز کنن روی میفیتش تاثیر ندارع؟؟

نميدونم روتينه يااا نه من سر عليم پرولوتون داشتم البته اونموقع دردم داشتم اينسري دردم ندارم به اون ش ...

آها مرسی عزیزم حتما میپرسم فقط مثلا از دکتر سونو هم پرسیدم گفت مشکلی نداری فقط پروژسترون و تا ۳۶هفته بزن اونم چون دو قلوان گفت فقط یکم جفتت پایینه ک تو دوقلوها عادیع تو هفته های بالا میره بالا بازم از دکتر میپرسم ببینم نظرش چیه راجب امپول

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️