2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045859 بازدید | 684486 پست
سلام دوستان.مبشه منو راهنمایی کنید لطفا. روز ۱۱انتقال جنین هستم.از دیشب زیر دلم شدیییید درد دارم.کم ...

عزیزم اکثرا بچه ها دلدردو کمر درد داشتن لرز خیلیا داشتن ان شاالله که لک لانه گزینی باشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین؟من یبار انتقال منفی داشتم.احتمالا یکی دوماه دیگه انتقال جنین داشته باشم .خونمون شه ...

سلام عزیزم من خونم تهرانه اما روز دوم یا سوم بود ب همراه خانواده اومدم شهرستان د ماشین میشینی جلو بشین یکم بخوابون پشت کمرت هم بالشت کوچیک بذار هر سه ساعت یه بار هم نگه دار یکم راه برو مسیر منم ۶ساعت راه بود 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

سلام دوستان عزیزم 

برای من روز ۲۱ سیکل انتقال میدن

درصد موفقیتم پایین نمیاد؟؟؟

اکثرا ۱۶ تا ۱۹ براشون انتقال میدن

خواهش میکنم راهنماییم کنید خیلی ناراحتم

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
سلام دوستان عزیزم امروز مادر شوهرم روضه و سفره نذری داشت برای همگی شما عزیزانم دعا کردم انشاالله همه ...

سلام رقیه جانم  ممنونم که به یادم بودی عزيزم انشاالله که حاجت روا بشيد التماس دعا 

دوستان من شنبه انتقال داشتم امروز صبح میشه ۷ روز  درسته ؟ بی بی زدم منفی بود دلم و سینه هام درد ...

چقد زود بی بی زدی،منم روز ۶انتقالم هیچ علایمی هم ندارم فقط گاهی تخمدان هام تیر میکشن

سلام عزیزم من خونم تهرانه اما روز دوم یا سوم بود ب همراه خانواده اومدم شهرستان د ماشین میشینی جلو بش ...

عزیزم من با ماشین برگشتم روز پنجم انتقال،۱۰ ساعت تو راه بودم کمی نگرانم

⁦🌬️🕦🕦🕦🕦🕦🕦 به نیت حوائج خودتون و جمیعا به نیت دردونه های نسرین جان @نسرین_مهر  &nbs ...

سلام سحر جانم 

ممنومم ازت با دیدن این پیام اشکام سرازیر شد🥺🥺🥺 انشاالله که ثواب این دعا نصیب تک تک شما عزیزان بشه انشالله که همگی حاجت روا بشيد 

ممنونم که به یادم بودیداول از همه  توکلم به لطف خدا و بعد هم دلگرمم به دعاهای شما عزیزان 

انشالله که همگی مادران این دوران رو به سلامتی طی کنند و آزمایش من هم سالم باشه و ختم به خیر بشه 

دست بوس تمامی شما عزیزان هستم 

التماس دعا 

شاید هم یکی دوروزی نیام تاپیک گفتم اطلاع بدم که بعد نگران نشید چون فریناز جان گفتن نمی ایید لااقل اطلاع بدید 🙏🙏🙏🙏

⁦🌬️🕦🕦🕦🕦🕦🕦 به نیت حوائج خودتون و جمیعا به نیت دردونه های نسرین جان @نسرین_مهر  &nbs ...

سلام سحر جان💕 خوبی مهربون؟؟؟

منم میخونم ❤️

ان شاالله ک خودتم حاجت روا بشی ♥️ تو دلیتو ب سلامت بغل بگیری 💕 الهی آمین ♥️

چقد زود بی بی زدی،منم روز ۶انتقالم هیچ علایمی هم ندارم فقط گاهی تخمدان هام تیر میکشن

یکشنبه انتقال داشتی ؟ انشالله به سلامتی  عزیزم 

علائم دلیل مثبت و‌منفی بودن نیستن ولی من خیلی امروز خورد تو ذوقم  زود بود واسه بی بی فکر کنم باید ۹ ام به بعد بزنم 😕خدا کنه منفی نباشه فقط اینهمه دارو آمپول ☹️